Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

И это только начало )

2018-01-05 11:42 Рінату Ахметову було вручено розпорядження кіпрського суду про заморожування 820 мільйонів доларів його активів через тривалий ...

Рінату Ахметову було вручено розпорядження кіпрського суду про заморожування 820 мільйонів доларів його активів через тривалий правовий спор у справі "Укртелекому".

Рішення окружного суду Нікосії, що стосується пана Ахметова і дев'яти інших осіб, було прийнято 27 грудня. Financial Times отримав копію рішення від заявника - Raga Establishment.

Raga Establishment, що належить колишньому українському банкіру Денису Горбуненко, подала в суд на пана Ахметова та інших з вимогою повної оплати за продану телекомунікаційну групу «Укртелеком». Raga заявляє, що «Укртелеком» був проданий пану Ахметову за $ 860 мільйонів в 2013 році, в той час коли Ахметов заплатив тільки $ 100 мільйонів.

Відповідно до розпорядження суду про заморожування, пан Ахметов та інші респонденти можуть вільно розпоряджатися своїм майном до тих пір, поки активи будуть зберігатися на рівні як мінімум $ 820,5 мільйонів (тобто сума, необхідна Raga в судовому розгляді), а Raga сповіщатимуть заздалегідь про деякі великі транзакції.

У червні минулого року Raga виграла судовий спір в Лондонському міжнародному арбітражному суді проти компанії Ахметова SCM Financial Overseas на основі паралельного судового позову.

Ахметов має право подати апеляцію на рішення про заморожування активів до 8 січня.

За оцінкою журналу "Forbes", статки Ахметова у минулому році склали 4,6 мільйонів доларів. Його активи охоплюють вугільну промисловість, сталь, енергетику, телекомунікації та донецький футбольний клуб "Шахтар".

Серед активів, які можуть потенційно постраждати від заморожування - квартира у лондонському Гайд-парку, яка на момент купівлі була найдорожчою приватною резиденцією у Великобританії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2018, 11:42
05.01.2018, 11:42
291745 0
Klizma
Автор:
(Klizma)
Статус:
Наставник (4933 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть