Три касания мастера.

Темы:
Андрей Шевченко

Посмотрите это короткое видео и насладитесь действиями опытнейшего мастера. Это "поздний" Шевченко. Ни одного лишнего движения! Может быть, скорость бега уже не та, но скорость мышления, принятия оптимального решения, видение поля и партнёров, работа с мячом - это, по-моему, топ-уровень, уровень Марадоны, Роналдиньо, Зидана, Кака, Месси.

Пост этот появился потому, что один их самых популярных, я бы сказал, самых оскароносных (по количеству присуждённых корон) блогеров нашего сайта, "ничтоже сумняшеся", определяет уровни и цены футболистов "Динамо". Ярмоленко у него игрок мирового уровня, а юный Цыганков должен стоить дороже Пулишича. В таком случае, хотелось бы у него узнать, к какому уровню он относит футболиста Шевченко?

Кстати, авторитетное немецкое издание "Кикер" не видит сегодня в Бундеслиге ни одного игрока мирового уровня. Ни среди немцев, ни среди легионеров. Но что нам этот "Кикер", если нам подают то, что нам нравится...

Автор: (sedoj)

Статус: Эксперт (48650 комментариев)

Подписчиков: 148

163 комментария
Лучший комментарий
  • Victor de Sopiy(yarameel) - Наставник
    11.01.2018 20:09
    Так як тут пройшлись по мені, зробили з мене ворога Шевченко і самодура, який дозвлив собі святотатство, сказати гарні слова про Ярмоленко і Циганкова. То я хочу все ж відповісти. Прошу автора показти хоч одне місце де я дозволив собі сказати про гравця Андрія Миколйовича Шевченко слова, які принижують його честь, гідність і кажуть про те, що він слабкий гравець? Будь ласка, чекаю із вказанням часу і місця!
    Так сталося, що люди у нас мають дивовижне мислення, вони приписують уншим людинам ті слова, дії і думки, які вони не робили.
    Я ще раз повторюсь, що Андрій Ярмоленко на сьогодні кращий діючий український футболіст. Єдиний діючий гравець світового рівня. І я безумовоно погоджуюсь із іншим, що Андрій не є гравцем рівня Андрія Шевченко. Бо Андрій Миколайович - гравець екстракласу. Такі гравці народжуються раз в 20-30 років в Україні. За Блохіним був Заваров, за Заваровим був Шевченко. Це гравці екстракласу. І були наближені до них, це гравці світового рівня. Навіть Бєланов хоча і здобув Золотий м'яч, та він не зумів втриматись на такому рівні багато років. Гравці екстракласу всю кар'єру грають на своєму надзвичайному рівні.
    По Циганкову. Безумовно Віктор, на мою думку, має потенціал для того, щоб стати гравцем екстракласу. Для цього у нього є все. Це моя думка і я маю на це право. І я бажаю Віктору цього рівня досягти.
    І ще. Давайте ви не будете навішувати на мене корони і оскари. Не будете мені заздрити чорною задрістю. Я проста людина, яка просто пише те, що відчуває. Я пишу те, що мене турбує. І пишук так, як вмію. Зіркової хвороби у мене не має. Корон і оскарів я сам собі не вішаю. Ні одного адміна сайту особисто не знаю. Всім, кому цікаво зі мною спілкуватись, спілкуються. І спілкуюсь із тими, хто цікавий мені. І ще, мені пощастило грати із Андрієм Миколайовичем в дитинстві на дитячих турнірах на Оболоні, які проводили ЖЕКи. Ми не друзі і не товарищі. Просто я один із тих тисяч гравців, яким пощастило грати із ним на полі. Тому я маю до нього величезну повагу. Бо ми обидва Динамівці. І вболіваємо за рідну команду не на словах, а на ділі.
    • 17
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии