Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Допінг-скандал: WADA "серйозно стурбоване" виправданням російських спортсменів

2018-02-02 12:11 Антидопінгове агентство підтримує перевірку того, чим було мотивоване рішення CAS. WADA вважає, що виправдання росіян може ... Допінг-скандал: WADA "серйозно стурбоване" виправданням російських спортсменів

Антидопінгове агентство підтримує перевірку того, чим було мотивоване рішення CAS. WADA вважає, що виправдання росіян може засмутити спортсменів.

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) висловило "серйозну стурбованість" через рішення Спортивного арбітражного суду (CAS), який визнав неправомірним відсторонення від Олімпійських ігор в Пхьончхані 28 російських атлетів.

Офіційну заяву опублікували на сайті WADA в четвер, 1 лютого. На думку організації, рішення CAS може викликати розчарування і засмучення серед спортсменів. WADA також виступила на підтримку планів Міжнародного олімпійського комітету (МОК) "ретельно проаналізувати" мотивацію ухвали Міжнародного спортивного арбітражу і розглянути можливість апеляції.

Водночас факт відмови в апеляції 11 спортсменам у агентстві назвали підтвердженням висновків свого розслідування про масштабну допінгову схему в Росії. Їм, утім, суд скасував довічну заборону брати участь у змаганнях. Раніше 1 лютого CAS повідомив, що задовольнив апеляції 28 російських спортсменів на рішення МОК, який усунув їх від Олімпіади. Росіянам також повернули низку медалей Сочі-2014, відібраних на тлі допінгового скандалу. Суд вирішив, що стосовно 28 спортсменів "бракує доказів" щодо причетності до допінгової схеми. Зимові олімпійські ігри 2018 року відбудуться в південнокорейському Пхьончхані з 9 по 25 лютого.

http://www.dw.com/uk

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.02.2018, 12:11
02.02.2018, 12:11
293591 4 Internat, P.S., Ist, keks68
kna
Статус:
Эксперт (35038 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть