Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки вголос

2018-02-23 09:32 Ви не любите Динамо? То чи не пішли б Ви... на Терикон, наприклад. Стільки негативу вихлюпнути ...
 Ви не любите Динамо? То чи не пішли б Ви... на Терикон, наприклад.

Стільки негативу вихлюпнути на свою улюблену команду - це треба вміти. Через рядок " а от Шахтар з Ромою", "а от Фонсека", "а яка гра", "а які гравці" і т.д. Спробую вкласти свої 5 копійок. Команда входить в сезон. Не факт, що буде краще, але це початок сезону.

Організм не надуриш. Це банальна фізіологія. Не треба далеко ходити за прикладом - Ярмоленко. Начебто західний клуб, західна медицина, фармакологія, але організм не витримав різких навантажень і травма, швидше за все від перевантаження. А як же Шахтар, спитаєте ви? (хм, от і я не стримався, поліз в порівняння...) перебігати Рому в 2-му таймі це багато про що говорить. Або про пік форми (не вірю), або... про успіхи росії на зимовій Олімпіаді всі чули? Про успіхи Срни, Рибки, Фреда також всі? Так само ніколи не повірю що Франція у нас у стиках виграла без хімії. Просто "що дозволено Юпітеру..." Десь читав, що хімія розвивається приблизно на півроку швидше за допінг-контроль. Тобто коли починають перевіряти на певний препарат, його вже півроку не жруть, а замість нього жруть інший. Але я відволікся. Стосовно нашої гри - негативів буде ще сказано-переказано. З позитивів - другу гру граємо на 0. У греків за 2 матчі 1 момент з гри (і той фактично після кутового). АЕК 2 місце в чемпіонаті Греції. Ми пам'ятаємо про Олімпіакос та Панатінаїкос - для багатьох вся сила чемпіонату Греції лише ці клуби. Так от, обидва нижче за АЕК в таблиці, не такий той АЕК і слабкий, як нам це підносять. Бойко - нарешті стало спокійно за позицію воротаря. Кадар - супер. Перший пас просто лялечка. Вміло підставлявся під фоли, збивав темп. Хачеріді - "крємєнь" (с). Підчищав все, спокійний, верх виграв весь або майже весь. Перший пас - це жахіття, пас Кадару або в нікуди... "Допоміг" Мазіласу (:)) отримати м'яч за 3 метри до воріт. Морозюк - разом з Кадаром і Циганковим старався не дати розвернутися Лазаросу Христодулопулосу. Врятував піля удару Гармаша по своїх. "Допоміг" Мазіласу (:)) отримати м'яч за 3 метри до воріт. Кендзьора - старався. По його фланзі пару раз проходили досить небезпечні атаки. Циганков - не такий активний як завжди. Схоже що установка була не пропустити. Буяльський - на мою думку черговий матч людини-невидимки. Ожив лише в останні 5-6 хвилин. Шепелєв - старався. Кілька разів замість простого виносу від своєї штрафної втрачав м'яча і це додавало валідолу. Гармаш - спочатку грав роль чужого гравця в своїй команді, потім мабуть йому пояснили, що він за білих грає :) Дуже багато помилок на початку матчу. Майже автогол. десь з 15-20хв матчу нормально. Здивував нас і суддю - не отримав жовту :)))) Гонсалес - супер, поки були сили бігати. На весь другий тайм не вистачило. Сміло йшов на 3-х греків і проходив!!!! греки були в шоці :) Мораес - ну не його це, чіплятися за м'ячі. А для того щоб втекти не було доброго пасу. Ожив в 2-й половині 2-го тайму. Бєсєдін (все таки мені більше подобається Бєс єдін :)))) - пробував чіплятися, але він не Мбокані.

По греках - ЛАЗАРОС ХРИСТОДУЛОПУЛОС!!!! Дуже сподобався. На мою думку аналог нашого Ярмоленко по ролі в команді. Пощастило, що фізики вистачило лише на 70хв. Як тільки замінили греки сіли. Хотілося б бачити в Динамо. Якщо хто скаже що переломом в грі став вихід Бєсєдіна - будь ласка, кожен має право на свою думку. Але моя думка - переломною стала заміна Лазароса.

По тренерах - АЕК - тренер поставив Лазароса зі старту на правий фланг, на мою думку прогадав, Морозюк, Кадар і Циганков більш-менш йому могли протистояти. А от в попередньому матчі Кендзьора і Ко нічого не могли зробити. Хацкевич - грав на 0-0. Вийшло, значить молодець.

PS. Мазілас - я не міг його назвати інакше :)))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.02.2018, 09:32
igor29
Автор:
(igor29)
Статус:
Наставник (1063 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть