Чи потрапляє Павелко в трійку "кращих" згаданих?

Темы:
Украинский футбол

Генпрокурор Юрій Луценко анонсував підписання та внесення на розгляд парламенту подань щодо зняття депутатської недоторканності ще з трьох народних депутатів. Про це генпрокурор заявив, виступаючи в Острозі Рівненьскої області та в ексклюзивному коментарі "112 Україна" у п'ятницю.

"Зараз у мене на столі ще три подання, які я підпишу у найближчий тиждень і, звичайно, буду доводити у парламентській залі необхідність зняття депутатської недоторканності", - заявив Луценко.

За його словами, законодавство сьогодні "досить серйозно" захищає депутатів, надаючи їм різні можливості ще до ухвалення рішення про позбавлення недоторканності.

"Приблизно 20 днів розділяє момент внесення подання у Верховну Раду про зняття недоторканності - до голосування в сесійній залі. Тому ми повинні просто розуміти, що це не одноразова дія. Однак на наступному тижні я маю намір підписати три подання і внести їх у Верховну Раду", - сказав Луценко.

Нагадаємо, 15 квітня Луценко заявив про готовність на 90% документів для подання до Верховної Ради України на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів. При цьому він не уточнив, про яких саме народних обранців йдеться.

https://ua.112.ua/golovni-novyni/lutsenko-nastupnoho-tyzhnia-maie-namir-vnesty-do-rady-podannia-na-trokh-nardepiv-445176.html

https://www.depo.ua/ukr/politics/lucenko-obicyaye-podannya-na-sche-troh-nardepiv-20180511772441

Автор: (AHATOM)

Статус: Эксперт (37714 комментариев)

Подписчиков: 8

15 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    11.05.2018 15:29
    "Ворон ворону глаз не выклюет:"
    • 3
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии