Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Український нападник для "Динамо"

2018-06-10 15:24 Прочитав новину про те, що на найближчий збір "Динамо" поїде нападник першолігового клубу "Полтава" Максим Дегтярьов ...

Прочитав новину про те, що на найближчий збір "Динамо" поїде нападник першолігового клубу "Полтава" Максим Дегтярьов (http://dynamo.kiev.ua/news/301979-smi-dinamo-prosmotrit-forvarda-poltavyi).

Чи є Максим Дегтярьов гравцем в основу клубу (Суркіс говорив в інтерв'ю, що команда куплятиме гравців лише в основу)?

Швидше за все Максима, якщо й підпишуть, то будуть обкатувати в дублі...а там подивляться.

Якщо продовжувати тему нападників із українським паспортом, які могли б підсилити "Динамо", то варто згадати про Бориса Тащі.

Борис, який дуже давно поїхав з Одеси (де грав за тамтешній "Чорноморець") вже не один рік грає в Німеччині.

Останній сезон Борис провів в команді другої німецької Бундесліги "Дуйсбург". За підсумками сезону команда зайняла 7 місце. Тащі був одним із лідерів команди, його покинули травми, які його турбували ще в "Штутгарті" і йому вдалося відзначитись 11 разів у 32 матчах Чемпіонату та віддати 3 результативні передачі.

Хтось може сказати, що це не показник... в середньому 1 гол на 3 матчі, та ще й 2 Бундесліга. Але й "Дуйсбург" зірок не хапає і як виглядав би Тащі у команді сильнішій за класом - це ще не відомо.

Які є переваги у Бориса як потенційного футболіста "Динамо": 1. Борис ще достатньо молодий. Йому скоро виповниться 25 років. 2. Він грав у добротних німецьких командах - "Штутгарт", "Дуйсбург". 3. Він може створити конкуренцію Беседіну як мінімум в УПЛ - йому добре відомий наш внутрішній Чемпіонат. Та й в Європі він зміг би нам допомогти. 4. Його можливе запрошення в "Динамо" фактично безпрограшний варіант: У Бориса Тащі контракт з німецькою командою до 30.06.2019 року, тобто ще на один рік. Його трансферна вартість - 700 тис. євро згідно даних сайту Transfermarket. Думаю, що з невеликими проблемами його можна було б взяти в оренду на 1 рік за умовних 100-150 тис. євро. Придивитись за ним, побачити його в ділі, не вийде - ну що ж, "Динамо" багато б не втратило. А якщо він стане гідним конкурентом Беседіну та приноситиме користь "Динамо" - то через рік, коли він набуде статусу вільного агента, підписати з ним повноцінний контракт.

На мою думку Борис Тащі є набагато цікавішим варіантом для підсилення атаки "Динамо", ніж Максим Дегтярьов. В будь-якому випадку "Динамо" потрібен якісний нападник і сподіваюсь роботу селекційної служби клубу ми побачимо вже в найближчий час.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2018, 15:24
High_Jump
Автор:
(High_Jump)
Статус:
Старожил (581 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть