Український нападник для "Динамо"

Темы:
Динамо

Прочитав новину про те, що на найближчий збір "Динамо" поїде нападник першолігового клубу "Полтава" Максим Дегтярьов (http://dynamo.kiev.ua/news/301979-smi-dinamo-prosmotrit-forvarda-poltavyi).

Чи є Максим Дегтярьов гравцем в основу клубу (Суркіс говорив в інтерв'ю, що команда куплятиме гравців лише в основу)?

Швидше за все Максима, якщо й підпишуть, то будуть обкатувати в дублі...а там подивляться.

Якщо продовжувати тему нападників із українським паспортом, які могли б підсилити "Динамо", то варто згадати про Бориса Тащі.

Борис, який дуже давно поїхав з Одеси (де грав за тамтешній "Чорноморець") вже не один рік грає в Німеччині.

Останній сезон Борис провів в команді другої німецької Бундесліги "Дуйсбург". За підсумками сезону команда зайняла 7 місце. Тащі був одним із лідерів команди, його покинули травми, які його турбували ще в "Штутгарті" і йому вдалося відзначитись 11 разів у 32 матчах Чемпіонату та віддати 3 результативні передачі.

Хтось може сказати, що це не показник... в середньому 1 гол на 3 матчі, та ще й 2 Бундесліга. Але й "Дуйсбург" зірок не хапає і як виглядав би Тащі у команді сильнішій за класом - це ще не відомо.

Які є переваги у Бориса як потенційного футболіста "Динамо": 1. Борис ще достатньо молодий. Йому скоро виповниться 25 років. 2. Він грав у добротних німецьких командах - "Штутгарт", "Дуйсбург". 3. Він може створити конкуренцію Беседіну як мінімум в УПЛ - йому добре відомий наш внутрішній Чемпіонат. Та й в Європі він зміг би нам допомогти. 4. Його можливе запрошення в "Динамо" фактично безпрограшний варіант: У Бориса Тащі контракт з німецькою командою до 30.06.2019 року, тобто ще на один рік. Його трансферна вартість - 700 тис. євро згідно даних сайту Transfermarket. Думаю, що з невеликими проблемами його можна було б взяти в оренду на 1 рік за умовних 100-150 тис. євро. Придивитись за ним, побачити його в ділі, не вийде - ну що ж, "Динамо" багато б не втратило. А якщо він стане гідним конкурентом Беседіну та приноситиме користь "Динамо" - то через рік, коли він набуде статусу вільного агента, підписати з ним повноцінний контракт.

На мою думку Борис Тащі є набагато цікавішим варіантом для підсилення атаки "Динамо", ніж Максим Дегтярьов. В будь-якому випадку "Динамо" потрібен якісний нападник і сподіваюсь роботу селекційної служби клубу ми побачимо вже в найближчий час.

Автор: (High_Jump)

Статус: Старожил (581 комментарий)

Подписчиков: 1

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    10.06.2018 17:01
    Все правильно.24-х летний Хлебас шанс, который ему обещал весной Хацкевич, явно его не использовал- ему дали целых 15-ть минут, а он забил всего один мяч.(( Контракт у него заканчивается, и он будет очень странным типом, на мой взгляд, если теперь его продлит. Поэтому логично взять молодого перспективного 25-и летнего Дегтярьова, и как пишет автор: "...обкатувати в дублі." (((
    • 9
Комментировать