Трансферні пошуки. Вінгери. ч.1.

Темы:
Ювентус, Марко Пьяца, Рома, Наполи

Особисто мене все більше турбує одне питання. Спостерігаю за зборами команди. Нам показують чудову атмосферу, де бразилець Че Че чудово спілкується і з молодими українцями, і з балканськими легіонерами, грає в футбол на плей-стейшн. Олександр Хацкевич дає життєрадісні інтерв’ю. Де він розповідає про те, як гарно проходять збори, як молодь розвивається, як команда набирає оберти.

І за всім цим якось зникають важливі моменти. Головний момент – відсутність на зборах Гонсалєза. Все є. А він знаходиться десь у невідомому місті. Хоча вже давно повинен був бути на зборах. Тиша і від ЗМІ. Чому нікого не турбує цей момент? І в цьому розрізі чутки про Мансілью говорять про те, що парагвайцю вже почали шукати заміну. Може це і правильно. Але, оці всі шпигунські страсті – говорить про позицію менеджменту. Ніхто не хоче виносити проблем на публіку. Я бачу, що менеджмент Динамо шукає гравців, які мають талант, але з якоїсь причини не мають стабільної ігрової практики. І хочу навести власний список по вінгерам, яких також можна взяти на рік в оренду.
                                            Даніеле Верде

Цей 22-х річний вихованець Роми вже багато років намагається закріпитись в першій команді. Гравець молодіжної збірної Італії останні сезони достатньо успішно проводить в орендах. Останній рік Верде був у Вероні. В цій команді він був стабільним гравцем старту, показав себе достатньо якісним гравцем. Та у Ромі на його місце і так було 4 гравці, такі як Пероті, Ель Шаараві, Ундер і Жерсон, а влітку придбали молодого Клюйверта і зараз взагалі Верде шостий вінгер в обоймі. Тому на 90% його будуть або продавати, або віддавати в оренду знову. Хлопець прогресує, бо ще достатньо молодий. Для Динамо це цікавий варіант. В більш якісній команді, з нормальною ігровою практикою, цей італієць може суттєво додати. По ігровим характеристикам Верде універсальний гравець, модного зараз в Італії типу, маленький і швидкий, з чудовим технічним оснащенням.
                                                    Адам Оунас

21-но річний вінгер Наполі. В минулому сезоні він хоч і не так багато, але грав у першій команді. За цього гравця збірної Алжиру влітку 2017 було віддано 10 млн євро Бордо. Сума безумовно свідчила про перспективність на той момент 20-ти річного гравця. Він і зараз має достатньо привабливих характеристик, бо також універсальний гравець із швидкістю, світлою головою. Та основним він так і не став, що й не дивно при наявності Кальєхона, Мертенса, Інсіньє. А влітку 2018 Наполі підписав 2-х конкурентів, у Аякса Аміна Юнеса і у Болоньї Сімоне Верді. Перспективи алжирця на потрапляння в основний склад мінімальні. Безумовно Наполі буде прагнути продати гравця, зрозуміло, що не за ті 10, що придбало, бо гравець не мав практики, а отже і не довів доцільність таких грошей. Варіант оренди також буде цікавим. Тому і тут Динамо може взяти гравця в оренді із правом викупу, який пограв вже декілька років на високому рівні, в тому числі і у топовій команді.
                                                       Марко П’яца

23-х річний хорват туринського Ювентуса і збірної Хорватії. Гравець із великими талантом, який зробив занадто великий крок у кар’єрі, не розрахувавши наслідків. Конкуренція на його позицію величезна і конкуренти – топові, досвідчені гравці, в тому числі і Манджукіч. А ще варто згадати Дугласа Косту, Куадрадо, Бернардескі. П’яца просто не зумів собі пробити шлях в основу. Та ще й новини про Роналду , якого Юве вже начеб то підписав, позитиву хлопцю не додають. Взимку він пішов в оренду до Шальке, та там також майже не грав, лише 250 хвилин. Трансферна вартість продовжує падати. І гравець, його агент, будуть шукати собі місця, де б хлопець мав стабільну ігрову практику на високому міжнародному рівні. Марко дійсно достатньо універсальний і також може закрити навіть позицію форварда. Ми могли б взяти його в оренду із правом викупу за адекватні гроші. Бо трансферна ціна дійсно суттєво впала. У нас П’яца може знову заграти, а ми зможемо отримати бойову одиницю потужну і гравця із трансферними перспективами.

Чому я взяв Серію А і 3 перші команди? Щоб показати, що і тут можна, і треба шукати. Динамо гратиме в ЛЧ – аргумент. Єврокубки – аргумент для всіх гравців. Ми можемо запропонувати сильні фінансові умови, якісні підготовку і амбіційний проект. Брати гравців з топових команд – наука. Треба вчитись.

Дякую за увагу!

Автор: (yarameel)

Статус: Наставник (4462 комментария)

Подписчиков: 40

4 комментария
Комментировать