Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Как эрэфия покупала себе чемпионат мира по футболу. Фильм из Брюсселя

2018-07-10 16:50 https://www.youtube.com/watch?v=NZl50DSfv5I У Брюсселі відбулася презентація документального розслідування про корупцію у ФІФА, що дозволила проведення чемпіонату світу ...

https://www.youtube.com/watch?v=NZl50DSfv5I

У Брюсселі відбулася презентація документального розслідування про корупцію у ФІФА, що дозволила проведення чемпіонату світу з футболу у РФ, яка веде збройну агресію проти України та утримує українських політичних в’язнів. Найближчим часом фільм «Один кубок світу з футболу, одна війна, а скільки корупції?» покажуть на одному із українських, а також британських телеканалів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Нині в Україні триває війна. Очевидно, що всі у світі розуміють, хто є агресором. І ця країна проводить Кубок світу... Як на мене, рішення надати Росії право провести Чемпіонат світу з футболу очевидно було корумпованим. Це нині розслідується. І саме про це мій фільм», - розповів автор фільму (в оригіналі «One World Cup, One War, How Much Corruption?») британський журналіст-розслідувач Тім Уайт.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.07.2018, 16:50
auto-zelenka
Статус:
Эксперт (11590 комментариев)
Подписчиков:
45
Медали:
Выбор редакции × 61

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть