Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За що ж ти вибачився, Віда?

2018-07-14 14:24 За що ти вибачився, Віда, "перед ВСЕМ русским народом"? Перед яким "народом"? За своє відношення до ...

За що ти вибачився, Віда, "перед ВСЕМ русским народом"? Перед яким "народом"? За своє відношення до країни, в якій ти прожив п'ять років і з якою в тебе пов'язані чи не кращі спогади твого життя, і її народу і яку "русскій мір" грабує сотні років, обманом перетворивши союз України з Росією, укладений Хмельницьким, на "входження в склад Росії", не визнає право на її саме існування і сьогодні, у якої загарбав п'яту частину міжнародно признаної території і анексував її, розв'язав війну на іншій частині її земель, насаджує там звички "русского міра", через що загинуло більше 10000 чоловік, у т.

ч. і мирних жінок і дітей, і продовжує вбивати людей навіть під час цього фіналу ЧС? Перед людиноненависницькою великодержавною шовіністичною політикою, яку завжди пропагували і "проводили в життя" представники "великого російського народу", перед рашистською ідеологією - ідеологією країни-"тюрми народів", яка віками гнобила, ненавиділа і нині ненавидить Україну робить усе, щоб її знищити( І не тільки її! Згадайте народи Кавказу, зокрема - Чечню, середню Азію, Афганістан - взагалі, важко знайти точку в Європі, Азії на інших континентах, де б вони "не приклали свою важку руку" - і всюди вбивства, терор, "мочилово в сортирі"...), яка зробила все, щоб нас, українців, взагалі не було, як нації, забороняла нашу мову на законодавчому рівні, видаючи різні "емські укази", називала українців "малоросами", "хохлами", топила в крові всі рухи за відновлення незалежності України, а героїв боротьби за незалежність оголошувала "ворогами народу" і декому навіть "анафему" проголосила, яку і сьогодні з церковного амвону "єдино правильної церкви" проголошують? ... Але ми вижили! І будемо жити, незважаючи ні на що! П. Тичина в одному своєму вірші писав: "Та нехай собі як знають - божеволіють, конають. Нам своє робить!" Адже для них саме слово "Україна" - як для бика червоне полотнище, відразу ж "скрепи клинить" і вкидає у божевільний стан тупої войовничості і зненависті. Дивно чути вибачення за висловлення особистої поваги до міжнародно визнаної країни і її народу саме від хорватів, які також потерпіли від подібного... За що ж ти вибачився, Віда? І перед ким?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.07.2018, 14:24
14.07.2018, 14:24
304236 3 kna, auto-yurij38, auto-sergj20
gvaavg
Статус:
Эксперт (19677 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 0   18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть