Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому ми дурні? Бо бідні? А чому бідні? Бо дурні!

2018-07-29 20:50 Дивлюсь Маріуполь-Десна.Дуже подобається гра новачка.двадцять друга хвилина,а рахунок 0-2 !!! І хто забив? Ба,та це ж ...

Дивлюсь Маріуполь-Десна.Дуже подобається гра новачка.двадцять друга хвилина,а рахунок 0-2 !!! І хто забив? Ба,та це ж Діма Хльобас, причому обидва. А от в ДК він не підійшов.Нам же потрібен якийсь легіонер.Та щоб за нього заплатили як мінімум 5мільйонів.Єгеж.А потім ,потім хоч і не забиває,нехай грає,бо ж гроші такі за нього віддали.

А Хацкевич успішно розігнав всіх напів,бо вони для його моделі не підходять???Питання???? Чому? Той же Хльобас зовсім не отримував ігрової практики,і тим не менш вспів відзначитись.Тепер по цій стежці іде молодий Русін.Щоб добре грати треба ігрова практика.А її немає,бо сирий.Любиме словечко Хацкевича-сирий.А не сирим він стане в 25,але не отримуючі ігрової практики піде десь з Динамо.А грати буде один Беседін,який чомусь почав подобатись тренеру??Я от думаю і не придумаю-як же ж повинен грати нападаючий,щоб сподобатись Хацкевичу? Забивати голи? Так ні ж,бо забивають,але сирі.Чи може в нього синдром півзахисника? Тобто гру нападника він просто не розуміє.Так це ж просто.Нападник грає і може бути непомітним протягом матчу,але коли виникає шанс,то ВІН його реалізовує і забиває той гол,який не можуть забити Вербич,Циганков,Сидорчук,Че Че і т.д(Бурду ще не згадав і Гармаша).Забиває томущо він НАПАДНИК,це його амплуа!!! Блін,все так просто. А Хацкевич зумів розігнати всіх напів і оставив одного Беседіна. Пішли Кравець,Мбокані,Хльобас,Мораєс і все,в ДК немає нападників перед Лігою Чемпіонів. ПАРАДОКС !!! Чи ми вже таким великим тренером стали що і не підходь.З натугою виграли у Львова.А це ж тільки початок.А що далі,а далі повтор минулого сезону.Хочеться щоб я збрехав,щоб так не сталось.Але ж чомусь так все схоже.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.07.2018, 20:50
ssvmai
Автор:
(ssvmai)
Статус:
Наставник (1433 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть