Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І свого не цурайтесь.

2018-11-09 13:00 Останні матчі нашого улюбленого клубу показують, що основну скрипку, чи основні скрипки, грають саме наші, НАШІ ...

Останні матчі нашого улюбленого клубу показують, що основну скрипку, чи основні скрипки, грають саме наші, НАШІ футболісти. Центр захисту Динамо, та і збірної, вже важко уявити без Бурди, лівий край захисту – без Миколенка. Циганков – ну що казати, Циганков є Циганков. Пішов Ярмола, заграв Циганков. Чи є серед легіонерів гравець рівня Циганкова?

А? Хіба що Вербич. Вербич – єдиний легіонер, якому не треба було акліматизації, адаптації, апробації і таке інше. Приїхала людина і відразу в основу. Заслужено. А решта куплених так званих легіонерів? Ну чим вони кращі за наших? Тільки тим, що вони більш загорілі. Так відправте наших у спа-салон. Тепер про оперу. Ми ходимо в театр на солістів. Велика партія чи мала - значення не має. Таким солістом в нашій команді є Шапаренко. Він саме грає в футбол, а не виконує якісь ТТД. Спостерігаючи за ним, я, чомусь, згадую Вєрємєєва, не знаю чому, мабуть, за футбольний інтелект. Цей патлатий грає, чуєте, грає так, що я згоден йому пробачати всі помилки, тому що він грає. І тепер для гнобителів Гармаша. Що, всі забули, Гармаш – Порту 2:2? Ну порівняйте Гармаша і Че Че? Що, смішно. Че Че не те що не опорник, він гравець мініфутболу, ніякої силової боротьби, ні підкатів, нічого!!! Тільки короткі передачі, да точні. А пам'ятаєте, у кого був найвищий відсоток точності у передачах? У Хачеріді. І толку? До чого я все це? Керівництво клубу, ставте наших, наших. Я готовий пробачати їм, тому що вони наші, НАШІ!!! Це наше майбутнє славетного клубу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.11.2018, 13:00
auto-aleksandr54
Автор:
Статус:
Наставник (1215 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть