Не дай Боже, «Динамо» заграє без збоїв!

Темы:
Украинский футбол

Спитаєте, чому такий провокативний заголовок? Та усе просто. Що тоді, скажіть на ласку, будуть робити «адекватні» вболівальники, про що писати? Взяв «адекватні» у дужки, тому що є ще й «неадекватні» вболівальники, до яких відношу і себе. Вболівають і ті і інші. Дехто правда вдає з різним ступенем кротячої достовірності, що вболіває.

Зазвичай, хто вони і що, видно після пари-трійки коментарів. Іноді їх ще назівають «консервами». Але за них окрема розмова. Зараз про тих, кому «Динамо» дійсно небайдуже. Так ось, якщо почитати коментарі «адекватних» вболівальників, то виходить, що тільки вони переживають за гру команди. Хоча чесно кажучи, хлопці, ну хто вам сказав, що ті, хто не вимагає після кожної невдалої, або не дуже вдалої гри відставки тренерського штабу, розгону половини команди і зміни власника, переживають за «Динамо» менше ніж ви? Нам теж болить, і настрій кепський, щоб не сказати гірше. Ну, чесно, вже набридло постійне: «Хацкевич – фізрук» (до того фізруками були Ребров, Блохін...), захисту – немає, воротар – дірка, у нападі – грати нікому, усіх – у дубль, дублерів – в основу. Одне й те саме без зупину. Це вже як правило гарного тону стало – когось вигнати. Раз власник прийняв рішення по тренерському штабу, значить він йому довіряє. І довіряє команді. Чи правильно він зробив, чи ні – поки-що не знає ніхто. Як на мене правильно, інші хай думають самі, але у кожному коментарі писати «усіх геть» - точно не допоможе. Я один анекдот приведу, хочете ображайтесь, хочете – ні, але як на мене, то він «у тему», (російською, перекладати не став):

....Студент сдает зоологию. Знает только про блох. На экзамене достается вопрос про собак. Судент начинает: - Собаки это млекопитающие, покрыты шерстью. В шерсти водятся блохи... дальше все про блох.... Препод: - Ладно молодой человек, расскажите про кошек. Студент: - Кошки это млекопитающие, покрыты шерстью. В шерсти водятся блохи... дальше все про блох.... Препод: - Давайте-ка про рыб. Студент: - Рыбы это не млекопитающие. Шерстью не покрыты. Покрыты чешуей, но если бы они были покрыты шерстью, то в ней бы водились блохи....

Автор: (vladpolt)

Статус: Эксперт (10241 комментарий)

Подписчиков: 2

33 комментария
Лучший комментарий
  • VIM - Наставник
    30.11.2018 21:42
    ...кому «Динамо» дійсно небайдуже...«адекватні» й «неадекватні» вболівальники...хто не вимагає після кожної невдалої, або не дуже вдалої гри відставки... - ви, може, здивуєтесь, але пафоса в подібних формулюваннях хоч відбавляй.
    Далі, а хто говорить про зміну тренера "раз в місяць"? Залиште ці дешеві маніпуляції. Я, наприклад, дуже критично ставлячись до гри ДК Хацкевича з самих перших матчів, до минулого серпня і думки не мав бажати його відставки. Це логічно: кредит довіри, право на помилку, відтік футболістів і тд. Але ж Хацкевич тренує вже більше року. І що? Весною Динамо розмазав об газон "крепкий" європейський середняк Лаціо. Проходить півроку, ми потрапляємо на команду приблизно такого ж рівня(Аякс) і знову маємо катастрофу і безнадію. Так в чому полягає робота нашого ГТ? Де її результат? Команда Реброва, в квітні 2015 року вилетівши без шансів від Фіорентини з Ліги Європи, в листопаді 2015 перемагала приблизно такий же по силі Порту і виходила з групи ЛЧ. Це називається - розвиток. Прогрес у грі і результатах. А нині ніякого розвитку немає. Три міжсезоння Хацкевич в команді, а Динамо - на третьому місці в ЧУ. Після ОЛЕКСАНДРІЇ!!! В єврокубках наш максимум - перемоги над "Реннами" та "АЕКами". Ви правда думаєте, що це максимальна планка для цієї команди?
    А "помилка" ваша в тому, що ви тут завзято намагаєтесь довести ніби вболівальники ДК, які не бачать особливого приводу для радості у вистражданій перемозі над казахським "колгоспом" - вболівальники неповноцінні, а то і приховані "кроти". От і все.
    • 11
Комментировать