Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мій аналіз гри.

2018-12-14 17:51 Мій аналіз гри: Ганьба та й годі!!! Ганьба в ЧУ, ганьба в єврокубках! Ганьба,якої за останні ...

Мій аналіз гри: Ганьба та й годі!!! Ганьба в ЧУ, ганьба в єврокубках! Ганьба,якої за останні 20 років ще не було! Особисто я не хочу бачити весною ні цей тренерський штаб, ні багатьох гравців ДК! Так зганьбити Україну,так зганьбити славетний колись клуб,зганьбити свою честь футболіста-це ще треба вміти!

Потрібно міняти ВСІХ воротарів-жоден своїм рівнем гри не тягне грати в ДК. В захисті залишити Бурду та Миколенка. В середині поля-Шапаренка.Вербіча та Циганкова. терміново шукати нападників!. Про селекційну службу ДК не писав хіба що ледачий. Розігнати динамівські серця і набрати спеців у цій справі. Обов'язково міняти концепцію гри- ДК ніколи не грало в стоячий та пішохідний футбол! Любо-дорого дивитися на гру ШД. Глядачі оцінили їхню гру.заповнивши стадіон на 40 тис.глядачів. Як подобається гра ДК і скільки людей хочуть таку гру дивитися-ми побачили по практично порожньому стадіоні на наступний день.

Але ж ми ДК! Нам чужда політика ахметівської команди,яка розрахована на підкупі ФФУ, КДК,суддів та ставки на бразильських гравців. Навіть козі зрозуміло,що той клуб,який захоче стати чемпіоном України,-повинен закупити з 10 бразильців,з яких 3-5 грало б за збірну Бразилії. Нашому ДК треба розраховувати на своїх українських гравців і давати їм грати! Шукати толкового тренера.Я би хотів бачити Йовічевіча на чолі ТШ. На Венгера грошей у Суркіса не вистачить.

Сумна картина для вболівальників ДК,яких практично вже не залишилося в Києві.Практично порожній стадіон на іграх ДК саме про це і говорить. З такою грою скоро і фанатський сектор розбіжиться...Потрібні капітальні зміни в клубі ДК. Або продавати клуб і не мучити українських вболівальників....

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.12.2018, 17:51
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть