Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дуелунд: «Ми не боїмося «Челсі»

2019-03-07 18:52 Форвард молодіжної (U-21) збірної Данії та київського «Динамо» Мікель Дуелунд вважає, що його українська команда може ...

Форвард молодіжної (U-21) збірної Данії та київського «Динамо» Мікель Дуелунд вважає, що його українська команда може завдати проблем «Челсі» в Лізі Європи. Команди зустрінуться в 1/8 фіналу цього і наступного четверга, а датчанин впевнений, що українці можуть зіпсувати настрій Мауріціо Саррі.

«Динамо» виграло групу «К», випередивши «Ренн», «Астану» і «Яблонець», перш ніж перемогти «Олімпіакос» в 1/16 фіналу.

«Ми не боїмося «Челсі» - але, звичайно, ми їх дуже поважаємо», - сказав данець, який раніше відмовився від переходу в «Ліверпуль», в інтерв'ю Goal.com. «Челсі» не все вдавалося цього сезону, можливо, їм іноді не вистачало організації в грі - хоча їхні гравці мають фантастичні індивідуальні якості. Звичайно, це для нас важкий суперник - як і для будь-кого».

«Але «Динамо» має велику впевненість у собі - адже у нас є чудова культура топ-клубу і переможний менталітет. Це величезний клуб, що звик до титулів і посійної участі в єврокубках - як в Лізі чемпіонів, так і в Лізі Європи. «Динамо» має велику історію в Європі і, звичайно, ми хочемо написати нову главу.

«У нас хороша команда, і ми знаємо свої чесноти. Ми знаємо, як працювати - і знаємо, як працювати разом. Це, мабуть, наша найкраща зброя проти «Челсі» - наша командна робота».

Він вже відчув смак перемоги над гігантами Прем'єр-ліги і сподівається, що історія може бути повторена.

«Коли я грав з ФК «Мідтьюлланн», ми обігрували «Манчестер Юнайтед» у Лізі Європи вдома, а рівень «Динамо» набагато вищий, ніж те, до чого я звик в Данії. Тому у мене є багато сподівань і очікувань від мого нового клубу», - пояснив він.

«Після перемоги над «Манчестер Юнайтед», я знаю що будь-що може статися на полі. Але я також дуже поважаю такого великого опонента, як «Челсі».

«У нас є кілька проблем з травмами - окрім мене, вибув ще й Фран Соль, до того ж наш важливий атакуючуй гравець Беньямін Вербич пропускає першу гру через попередження. Але якщо ми отримаємо хороший результат на Стемфорд Бріджі, у нас залишаться непогані шанси на успіх за підтримки 70.000 вболівальників на нашому чудовому стадіоні у Києві.

Дуелунд з оптимізмом дивиться на свої перспективи бути готовим до матчу-відповіді, адже він достроково повернувся до тренувань без обмежень.

«Я наполегливо працював, щоб повернутися до ігор з «Челсі» - і участь в другому матчі - моя реалістична мета», - сказав найкращий асистент кваліфікації Євро U-21 - «У грудневому матчі Ліги Європи в мене стався подвійний перелом гомілковостопного суглоба, але моє відновлення було фантастичним, і я повернувся більш ніж на місяць швидше, ніж очікувалося. Я тренувався з командою протягом останнього тижня, тому я близький до повернення».

«Повернутися до гри з «Челсі» було величезною мотивацією, тому що такі ігри в плей-оф Ліги Європи - це те, про що я мріяв, коли минулого літа я переїхав до «Динамо» з ФК «Мідтьюлланн».

«Мені було 20 років, і я вже зіграв 100 ігор вже на датському рівні, і тому мені був потрібен великий клуб, як «Динамо», щоб вийти на вищий рівень. Я ще знаходжуся на ранній стадії своєї кар'єри, тому мені потрібно вчитися і розвиватися, щоб досягти свого найвищого рівня.

Після вимушеної перерви на початку кампанії в Україні, данець очікує на грандіозне завершення сезону.

«Я не можу дочекатися повернення на поле після травми і очікую неймовірної фінальної фази сезону. Ми є другими в лізі і боремся за перемогу в чемпіонаті України, ми зустрічаємося з «Челсі» в Лізі Європи, і я з нетерпінням очікую на Євро U-21 цього літа із збірною Данії», - сказав він.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2019, 18:52
07.03.2019, 18:52
319022 0
dynamotv.com
Автор:
(dynamotv.com)
Статус:
Опытный писатель (321 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть