Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думай!!!

2019-03-29 14:26 Думай!!!

На "носі" вибори і зі всіх усюд діючий Президент закликає нас думати. Ну що ж, спробуємо.

В сенсі, спробуємо подумати власним розумом, а не згідно методичок МінСтеця.

Отже, які там головні постулати?

  1. Хто не за Порошенка - рука Кремля. Чому б і ні? Он у Гітлера було "Одна Німеччина, Одна партія, Один Фюрер", у Путіна "Едіная Рассія", а хто проти Путіна - "нацпрєдатєль". Уособлювати себе з державою - фішка наших "гарантів". З іншого боку, якщо вважати, що держава - це я, то зовсім ніяких перепон в її обкраданні зі всякими Свинарчуками, Кононенками.

  2. "Порошенко зробив більше, ніж будь-хто з його попередників". Це - не брехня, це недоговорка, напівпрада так би мовити. Ну ніби правда, але на половину, бо хто скаже, що це наполовину брехня - зрадофіл. Так що ж такого зробив Порошенко з того, що обіцяв у 2014-му? Закінчив АТО за 2 тижні? А, йому ж завадили, а то б він ого-го! З гелетеєм на коні! Поборов корупцію? Ну а як же ж?! І НАБУ, і САП, і що тільки душа забажає! От тільки результати де? Розповів заступник голови ДФС про гігантські розкрадання на мільярди щороку і де тепер той заступник, а де голова? Арештував Сакварелідзе діамантових прокурорів і де тепер грузин, а де прокурори? Змінив виборче законодавство, прибравши "мажоритарку"? Авжеж, атож, аякже ж! А як же тоді пропихувати безпартійних в БПП? Порохоботи скажуть "то все депутати винні". Ну, а "електорат", звичайно ж повірить, що тут фракція імені його рідного його не слухає, а у всіх інших питаннях бодай з-го разу, та проголосують. Європа Це так, це звичайно, прямуємо семимильними кроками. Та що там казати? Від 3-х до 5-и мільйонів українців вже там! Ну і мільйони складометри карпатських лісів також... Армія Звичайно, вона потужніша, ніж 5 років тому. Можна занести в досягнення. Але важко уявити, скільки вкрадено мільярдів зі всяким свинарчуками. Віра. Ось! Ось єдине видатне досягнення Порошенка за 5 років. Хоч зараз сваряться через Томос, але це історична подія

  3. "Не звинувачуйте Порошенка в тому, що не в його компетенції" Кумедна історія. Згідно ж Конституції він у нас відповідає за армію, силові структури та зовнішню політику. Гаразд! Це якщо розказувати про підйом економіки - заслуга Порошенка, а якщо про якісь негаразди в економіці - винні всі, крім нього. Приписати собі чужі заслуги, і звинувачувати інших у власних провалах - це так "по-нашому". Якщо відкрили нову школу - це заслуга Порошенка, якщо поруч розвалилась - це не компетенція Президента. Виграшна логіка на всі випадки життя

4. "У вас немає жодних доказів, ваші звинувачення безпідставні". Як же ж це схоже на Путіна-Лаврова! Так, немає в нас доказів. Якби буди - то головне покарання для Порошенка було б не програш на виборах, а тюремне ув'язнення. Але у нормальній цивілізованій європейській країні тих скандалів, що безпосередньо пов'язані з Президентом, було б достатньо як мінімум для його відставки.

І на останок. Згідно Конституції України громадянин України має право обирати та бути обраним. Тому, раз ми вже йдемо в Європу, варто поважати вибір інших та право обиратись інших. А не виливати тони бруду і лайна на "неправильних" кандидатів та "неправильних" виборців. Потрібно поважати опонента , його думку, а не вішати ярлики на зразок "вата", "агєнти Крємля", "придурки", "клоуни" і т.п. Це тільки показує рівень культури та вихованості "електорату" кандидата.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.03.2019, 14:26
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть