Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Киян знову штрафують за вибрики їх фанів. Значить, керівництву «Динамо» це подобається

2019-04-26 21:24 Сьогодні контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА виніс оштрафував київське «Динамо» на 60 000 євро за вибрики власних фанатів ...

Сьогодні контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА виніс оштрафував київське «Динамо» на 60 000 євро за вибрики власних фанатів на матчі проти лондонського «Челсі». Перелік провин вболівальників уже звичний: піротехніка, лазерні указки, сторонні предмети на полі, блокування проходів. Англійська делегація ще й наполягала на проявах расизму.

Але про це ні слова у вердикті УЄФА.

Не буду перечислювати всі провини київських фанатів. Їх предостатньо. Нагадаю, що за останні гріхи своїх радикальних прихильників в цьому році були частково закриті трибуни в поєдинку Ліги Європи проти грецького «Олімпіакосу».

Я дещо спілкувався з такими ось фанатами, які захищають свою поведінку на трибунах тим, що без них футбол став би не таким цікавим. Що саме вони своїми діями надають наснаги киянам до звершень, і так далі в цьому сенсі.

Як бачимо, з «Челсі» подібне вболівання не допомогло. Ніяка підтримка, якою б могутньою вона з трибун не була, не замінить вміння грати і не додасть майстерності футболістам. Але тут мова про інше. Якщо керівництво «Динамо» не вживає ніяких кроків, щоб приструнити хуліганів, із-за яких постійно доводиться платити штрафи УЄФА, випливає однозначний висновок – значить, це клубному начальству потрібно. Йому подобається раз по раз платити штрафи. Зате підтримка фанатів забезпечена. Але ж як би не догратися до дискваліфікації стадіону, як мінімум. Не говорячи про дискваліфікацію клубу. Адже грань між штрафом і більш тяжким покаранням дуже маленька. Як би потім керівництво «Динамо» не рвало на собі від розпачу волосся, що переборщило в толерантних іграх з власними ультрас. Така моя думка. А ваша, шановні вболівальники?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.04.2019, 21:24
26.04.2019, 21:24
322185 3 Skyf, anatolbil8, nik.aleks
auto-koaal
Автор:
Статус:
Наставник (2285 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 82
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть