Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Все, дива вже не буде

2019-05-04 20:22 Сьогодні ввечері всім стало остаточно зрозумілим, що світла золотого кольору в кінці тунеля для Динамо цього ...

Сьогодні ввечері всім стало остаточно зрозумілим, що світла золотого кольору в кінці тунеля для Динамо цього сезону не побачимо . Чому так сталося, ще буде час думати, а наразі з сумом можна констатувати, що сріблясті медалі – це найвищий здобуток , на який Динамо спромоглось у другому сезоні пана Хацкевіча .

Найкращі тренери з динамівськими серцями вели відчайдушну боротьбу за золото разом з командою до останнього, але врятувати ситуацію не вдалось. Дива не буде, 9 очок відіграти неможливо. Можливо череда муштрувальників , яки відрізнялись від інших особистою відзнакою в вигляді літери «Д» і зробила погану послугу команді за багато років , але це повна відповідальність володаря клубу Динамо . Якщо його така філософія влаштовує, тоді вболівальникам треба ще набратися терпіння и чекати, чекати, чекати… Можливо, багато часу, але то таке.

Багато небайдужих вболівальників висловлювали свої думки в блогах, не завжди схвальні, частіше гнівні, іноді розумні й конструктивні речи, але їх так і не почули . В клубі досі так і не зрозуміли просту річ, що реакція вболівальників на гру та результати команди - це дзеркальне відбивання всіх найкращих якостей та недоліків , яки і спричинили такі неприємні підсумки футбольного сезону. Красних слів немає. Дуже сумно, що ми і в цьому сезоні програли чемпіонат УПЛ. А срібло зовсім не тішить.

Щось казати про сам матч з Олександрією нема ні бажання, ні зацікавленості. Сталося як і повинно бути, бо без надійної командної гри, без стабільного складу , можна тільки обіцянки давати на початку нового сезону, а потім знову буде чергове повторення. Команда з районного центру нічого не дала зробити сучасним киянам, а майбутні заслуги не працюють на перемогу і не допомагають. Сумно було дивитися на поле, де команда в синій формі робила спроби виграти, а хлопці в жовтому одягу спокійно грали, не давали на це шансів , тому нічия - справедливий підсумок матчу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.05.2019, 20:22
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть