Лукас. Амстердамські війни, епізод 2

Темы:
Аякс, Тоттенхэм, Лига чемпионов

⠀⠀⠀⠀⠀Я не хочу роздивлятися вчорашній матч через лупу футбольного аналізу. Цей блог, взагалі, нотатки футбольного злиднєброда, бо як інакше назвати український чемпіонат і бюджет моєї улюбленої команди. Насправді, мені було вчора прикро, але найбільше мене здивували висновки деяких дописувачів, мовляв, вискочок поставили на місце.

⠀⠀⠀⠀⠀Шановні, а чого ми чекаємо від Динамо? Такого ж зльоту, нехай раз в 20 років, як цього домігся блискучий Аякс. Команда, здебільшого із вихованців власної школи, підсилена досить віковими зірочками а-ля Тадіч і колишнім топом аж 35-річним Гунтеларом.

Я вдячний Аяксу за все. За урок Хацкевичу, як треба грати, а не боротися на полі. За те, що амстердамські хлопці ганяли "жирних" котів: Баварію, Реал, Ювентус. Особлива подяка за Реал, згадайте, як нахабний Рамос, коли Мадрид вів 2:1 на полі Амстердама, вирішив самовпевнено обнулити жовті картки і був жорстко покараний на Сантьяго Бернабеу.

Я вдячний Аяксу за емоції, які він мені дарував, бо що залишається вболівальнику Динамо, який переглядає Лігу чемпіонів? Знайти собі "вискочок" і щосили за них вболівати, милуючись як він лускає багатомільйонних старожилів цього турніру.

⠀⠀⠀⠀Виступ Аяксу був казкою. Символічно, що цю казку закінчив так само скромний бразильський парубок Лукас Моура із такого ж скромного за англійськими мірками клубу Тоттенґему. Вони не придбали жодного футболіста влітку, але на жилах, на характері пробилися в фінал.

Браво, Аякс! До побачення.

Браво, Тоттенґем! Ласкаво просимо до Мадриду.

Автор:

Статус: Эксперт (7447 комментариев)

Подписчиков: 8

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Mr. Gold(Rumpelstiltskin) - Наставник
    09.05.2019 14:23
    Для меня лично, конечно, предпочтительнее было бы Аякс-Ливерпуль, но сложилось как сложилось. Там наверху виднее:). Надеюсь, что главный трофей все же будет за Клоппом - иначе можно уже рассуждать о кармическом проклятьи:). А если еще немного про Аякс - то нельзя не впечатляться, прежде всего, тренерской работой. И не хватило Аяксу, ИМХО, самой малости - быть более рациональным. Априори они сильнее ТТ, и на родине великого Кройфа все же должны учитывать такие вещи как игровая аритмия. Но такой вот нынешний Аякс - веселый, задорный, бесшабашный:) по-своему.
    P.S. Безумству храбрых поем мы песню:). Причем, чужому безумству, увы.
    • 3
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии