Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про перемогу Ліверпуля в ЛЧ

2019-06-02 01:03 Нарешті це сталося! Ліверпуль виграє свій 6 кубок Європейських Чемпіонів в історії (Лігу Чемпіонів), Юрген Клопп ...

Нарешті це сталося! Ліверпуль виграє свій 6 кубок Європейських Чемпіонів в історії (Лігу Чемпіонів), Юрген Клопп після своїх 3 поразок у фіналах єврокубках в якості тренера нарешті здобуває свій перший європейський євротрофей! Після минулорічного фіналу ЛЧ, коли Реал Мадрид виграв Ліверпуль у Києві, при чому досить підло ("привіт" Рамосу), і коли б здавалося, що іспанська футбольна гегемонія продовжить своє домінування у футболі, особисто я відчув, що саме цей фінал ЛЧ стане кінцевою точкою іспанського футбольного 10-річного домінування, що згодом таки виявилося правдою, їх футбольна збірна вилетіла з ганьбою з ЧС від москалів, і в єврокубках наступного сезону у іспанських клубів м'яко кажучи не заладилося, і сам Реал вилетів від амстердамського Аяксу вже на стадії 1/8 ЛЧ, потім був неймовірний півфінальний матч, де Ліверпуль грав з Барсою, де в першому матчу на легендарному Камп Ноу програв 3-0, багатьом після матчу вже тоді здалося, що Барса знову візьме ЛЧ, АЛЕ всі забули, що ще буде матч-відповідь на легендарному ЕНФІЛДІ, і трапилося те, у що вірило досить небагато людей (серед них і я), Ліверпуль РОЗТРОЩИВ при неймовірній підтримці на Енфілді БАРСУ з Мессі, Суаресом та іншими "зірками" 4-0!

!!!!! І нарешті трохи більше, ніж через рік фінал ЛЧ в МАДРИДІ, в місті, в СТОЛИЦІ Іспанії, команда з якого минулого року з підлістю виграла у "мерсисайдців" у Києві, захисник якої наніс травму нашому лідер Мо Салаху в першому таймі ще, але рік потому в фіналі, в іспанській столиці зустрічаються 2 АНГЛІЙСЬКІ команди, одна з яких була принижена минулого року, і взяла реванш при іспанських глядачах, і довела, що як мінімум в цьому сезоні домінує Англія в футболі! p.s.Особисто я повірив, що Ліверпуль виграє ЛЧ цього сезону, після фінального свистка минулого фіналу ЛЧ!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.06.2019, 01:03
02.06.2019, 01:03
324376 1 auto-sergj20
antiKROT94
Автор:
(antiKROT94)
Статус:
Наставник (3895 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть