Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
antiKROT94
Имя:
Дмитро Володимирович
Статус:
Наставник (3895 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Київ, Ліверпуль
Зарегистрирован:
06.08.2013 00:32
Карма:
8064
О себе:
Люблю футбол, вболіваю за ФК Динамо Київ та ФК Ліверпуль
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • Шлях до ЛЧ не заводиться!

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      13.08.2019, 23:09

      Сиджу зараз і думаю, що мені нагадує нинішня ситуація в Динамо! І ось що! Рекламу Мівіна Барбекю, де маленький фенек верхом на котові намагається попасти на барбекю-паті, намагаючись "завести" кота, а котик декілька разів видає звуки барбарбарбарбарбекю, і фенек сумним голосом говорить "Не заводиться"! Ось і в Динамо з потраплянням до найпрестижнішого футбольного турніру Ліги Чемпіонів схожа ситуація вже третій рік поспіль під керівництвом ХАМа! Тільки в цій ситуації на місці фенека вболівальники, а в ролі кота тренерський штаб, який за 2 роки не зможе побудувати нормальної гри!

    • 1

      Про перемогу Ліверпуля в ЛЧ

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      02.06.2019, 01:03

      Нарешті це сталося! Ліверпуль виграє свій 6 кубок Європейських Чемпіонів в історії (Лігу Чемпіонів), Юрген Клопп після своїх 3 поразок у фіналах єврокубках в якості тренера нарешті здобуває свій перший європейський євротрофей! Після минулорічного фіналу ЛЧ, коли Реал Мадрид виграв Ліверпуль у Києві, при чому досить підло ("привіт" Рамосу), і коли б здавалося, що іспанська футбольна гегемонія продовжить своє домінування у футболі, особисто я відчув, що саме цей фінал ЛЧ стане кінцевою точкою іспанського футбольного 10-річного домінування, що згодом таки виявилося правдою, їх футбольна збірна вилетіла з ганьбою з ЧС від москалів, і в єврокубках наступного сезону у іспанських клубів м'яко кажучи не заладилося, і сам Реал вилетів від амстердамського Аяксу вже на стадії 1/8 ЛЧ, потім був неймовірний півфінальний матч, де Ліверпуль грав з Барсою, де в першому матчу на легендарному Камп Ноу програв 3-0, багатьом після матчу вже тоді здалося, що Барса знову візьме ЛЧ, АЛЕ всі забули, що ще буде матч-відповідь на легендарному ЕНФІЛДІ, і трапилося те, у що вірило досить небагато людей (серед них і я), Ліверпуль РОЗТРОЩИВ при неймовірній підтримці на Енфілді БАРСУ з Мессі, Суаресом та іншими "зірками" 4-0!

      Читать полностью →

    • Як зустрічали Домагоя Віду в рідному місті (м. Доньї-Міхольяц)

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      18.07.2018, 02:12

      [https://www.youtube.com/watch?v=jeTyUImioNU]

    • 14

      Прорив по-хорватськи або чому треба нам повчитися у хорватів

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      15.07.2018, 23:15

      Ось і закінчився чемпіонат світу з футболу, який проходив на теренах країни нашого споконвічного ворогу - Московії! На превеликий жаль, дива не сталося, чемпіонат виграли французи, обігравши в фіналі збірну Хорватії з рахунком 4-2! Причина поразки всім очевидна: проти хорватів зіграло багато факторів, по-перше, французи на день більше мали відпочинку до фіналу, ніж хорвати, тому були більш підготовленими, по-друге, хорвати весь свій шлях плей-офф 3 матчі відіграли всі 120 хвилин на куражі, і тим самим, закохавши своєю грою та самовіддачею багатьох вболівальників (про "Слава Україні" зараз не буду, це само собою) на відміну від французів, які всі матчі виграли, не тратячи багато сил.

      Читать полностью →

    • 2

      Справедливість по-хорватськи

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      08.07.2018, 02:31

      Закінчився матч 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу Хорватія-росія, хорвати вибили господарів поля і турніру в серії післяматчевих пенальті, і тепер вже в півфіналі чемпіонату світу, як і 20 років тому! Сьогодні багато довелося прочитати про те, що матч цей майже куплений, і москалям путівка в півфінал забезпечена через те, що російські банки за якісь там хорватські підприємства борги заплатили, і що хорвати зіллють матч майже чи не з самого його початку!

      Читать полностью →

    • 8

      Причини нашої поразки в Ісландії

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      07.09.2017, 00:42

      Чесно кажучи, не хотілося б зараз багато писати поганого про футболістів, та наш футбол загалом, але конструктивна критика іноді й не завадить. Спробую стисло пояснити причини поразки збірної. По-перше, ми програли ще тоді, коли тільки побачили стартовий склад нашої команди. Після того, коли там з’явилося прізвище Коваленко, а не Гармаш, особисто в мене одразу пропало бажання дивитися футбол, бо відчував, що 90 % в нас буде поразка, так і вийшло.

      Читать полностью →

    • 6

      Враження від матчу Хорватія-Україна

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      25.03.2017, 22:59

      Мабуть лінивий ще тільки не говорив про матч, що вчора відбувся між нашии збірними! Так ось розпочну з гарного! Це наші вболівальники! Найбільша кількість за всю історію виїзних матчів збірної! Найбільше всього мене вразив матч між збірними фанів хорватів та українців, де брали також участь ветерани АТО та ветерани хорватської війни, які з протезами на ногах приїхали і навіть взяли участь у самому матчу!

      Читать полностью →

    • 5

      Успіх Лестера та команди, в які ніхто не вірив

      antiKROT94 Дмитро Володимирович (antiKROT94)

      07.05.2016, 23:17

      Мій блог буде про футбольні команди (не тільки клубні), в які ніхто майже не вірив, але вони всім "носа втерли" своєю грою!

      1. Лестер. Команда, яка на початку сезона вважалася букмекерами та іншими, одним з аутсайдерів, і тих, що на початку сезона ставили на неї вважали божевільними. Але "лисиці" зі своїм наставником Клаудіо Раньєрі змусили всіх, хто в них не вірив засумніватися в цьому.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть