Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Неофіційний Кубок Володарів Кубків 2017/2018 рр. - англійський требл

2019-06-09 18:11 Неофіційний Кубок Володарів Кубків 2017/2018 рр. - англійський требл

ПОПЕРЕДНІ ЧАСТИНИ - В БЛОЗІ

Останній сезон якраз закінічився і можна по гарячим слідам встановити, а хто ж став «найсвіжішим» володарем неофіційного Кубку Володарів Кубків. Щоправда у цьому випадку, як і попереднього року, переможцем знову стає переможець Ліги Європи та знову англійська команда – лондонський «Челсі», який минулого сезону і став володарем Кубку Англії.

Цей трофей може стати останнім перед тривалим періодом, оскільки наступного сезону «Челсі» не зможе підписувати нових гравців, а окремі лідери, зокрема Еден Азар, можуть покинути його.

Ворота «Челсі» в минулому сезоні захищав найдорожчий кіпер в історії – бакс Кепа Аррісабалага. Попри нестабільний сезон, наприкінці він таки здобув свій перший великий трофей у кар’єрі.

Четвірку основних захисників в Лізі Європи складали флангові італійці Давіде Дзапакоста та Емерсон Палм’єрі, а центральну зону захищали інший баск Сезар Аспілікуета та датчанин Андрес Крістенсен. Інколи в центрі захисту останніх підміняв бразилець Давід Луїс.

В центрі поля грав мабуть найкращий опорник сучасності з часів Клода Макелеле і Маркоса Сенни, француз Нголо Канте. Йому складали компанію в центрі поля англієць Рос Барклі та хорват Матео Ковачіч. За потреби їх підміняли інший італійський бразилець Жоржинью та молода надія «Челсі» - Рубен Лофтус-Чік.

Атакувальне вістря складали легендарний іспанеьц Педро Родрігез, знаний українським вболівальникам бразилець Вілліан та француз Олів’є Жиру. Еден Азар переважно виступав дублером в турнірі Ліги Європи (за винятком фіналу, звісно), як і інша потенційна суперзірка Каллум Хадсон-Одої.

Очолював «Челсі» в цьому сезоні італієць Мауріціо Саррі, для якого, найімовірніше, перемога в Лізі Європи і стане єдиним трофеєм, здобутим в команді «аристократів». Ага, ну і ще неофіційний КВК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.06.2019, 18:11
09.06.2019, 18:11
324886 1 auto-alex52
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть