Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Побажання киівським динамівцям від старого болільника.

2019-08-13 10:19 Шановні наші футболісти, сьогодні Вас чекає один з важливих матчів цього сезону з бельгійським Брюгге. Від ...

Шановні наші футболісти, сьогодні Вас чекає один з важливих матчів цього сезону з бельгійським Брюгге. Від цього матчу буде залежати багато чого у розстановці сил у нашому футболі і опосередковано У Вашому майбутньому футбольному житті. Я особисто бажаю Вам тільки перемоги у цьому двобоі і вірю у Ваш футбольний талант і силу волі.

Може якісь люди і зневірились в команді та не будуть дивитись матч, але мільони Ваших уболівальників по всіх куточках Украіни і за кордоном з Динамо залишаються назавжди, щоб не сталося на футбольному полі. Не підведіть нашу надію.

Те, що було кілька днів назад у матчі з Шахтарем забудьте, як страшний сон, бо немає там нічого для Вас повчального. Я розумію, що у тому матчі Вас примусили грати у абсолютну нетиповий для команди футбольний автобус, та й ще без кондуктора. Бачив на своєму віку багато матчів динамівців як дома, так й в гостях, але такого, щоб команда, навіть з найсильнішими суперниками, грала у заздалегіть запланований автобус на полі, то такого не було ніколи. Залиште цю "тактику" тим, хто Вас на неі намовляє, щоб вони іі застосовували у майбутньому у інших командах.

Не бійтесь бельгійців бо вони самі трусяться над збереженням свого голу. У Вас все є для перемоги, а головне Ви самі вмієте грати у добрий динамівський футбол. М"яч треба забивати у ворота суперників, а не доставляти його до своіх. Не бійтесь втратити мяч, а бійтесь втратити повагу та любов болільників. У історіі динамівського клубу є ряд гравців-легенд, думаю, шо Ви іх знаєте. Вони стали такими не тому, що завжди грали безгрішно, а тому, що завжди намагалися показувати футбол екстра-класу і завжди уміли зібрати свою волю в кулак і показати ту гру, яку всі від них чекали. Ставайте і Ви потроху легендами. Час настав.

Хлопці, виграйте, будьте ласкаві, цей двобій, а я буду від усього сердця підтримувати і переживати за Вас. С повагою до Динамо Киів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.08.2019, 10:19
auto-storik
Автор:
Статус:
Наставник (1616 комментариев)
Подписчиков:
17
Медали:
Выбор редакции × 37
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть