Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шнобелівську премію 2019 вручили за дослідження намагнічених тарганів та асиметрії мошонки

2019-09-13 09:58 Шнобелівську премію вручили у Гарвардському університеті і це була вже 29 церемонія. Цю премію присуджують найабсурднішим ... Шнобелівську премію 2019 вручили за дослідження намагнічених тарганів та асиметрії мошонки

Шнобелівську премію вручили у Гарвардському університеті і це була вже 29 церемонія. Цю премію присуджують найабсурднішим науковим відкриттям року.

Переможців Шнобелівськоє премії нагородили справжні нобелівські лауреати. Науковцям вручили 10 трильйонів зімбабвійських доларів часів гіперінфляції в країні (0,4 долара США) і диплом, повідомляє російська служба ВВС.

Читайте також: Вегетаріанка подала в суд на сусідів через запах барбекю Вегетаріанка подала в суд на сусідів через запах барбекю

У номінації "Біологія" перемогла міжнародна група дослідників з Сінгапуру, Китаю, Австралії, Польщі, США та Болгарії. Дослідники з'ясували, що намагнічені мертві таргани довше зберігають магнітні властивості, ніж живі.

У номінації "Фізика" нагороду отримали 2 науковців з Тайваню за дослідження про те, чому вомбати випорожнюються кубиками. З’ясувалося, що для підсліпуватих вомбатів кубічні фекалії – один з важливих способів комунікації, в тому числі допомагає помітити територію. Химерна форма фекалій допомагає не скочуватися з гілочок і каменів. Вона досягається завдяки еластичним стінкам кишечника тварини.

До речі, це вже друга премія науковців. Першу вони отримали у 2015 році за дослідження тривалості сечовипускання ссавців.

https://24tv.ua/health/shnobelivsku_premiyu_2019_vruchili_za_doslidzhennya_namagnichenih_targaniv_ta_asimetriyi_moshonki_n1204845

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.09.2019, 09:58
kna
Статус:
Эксперт (35095 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть