Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Початок Нової Ери Динамо?

2019-10-31 03:16 Сьогодні Динамо намагалося грати в класичний київський футбол, і фрагментами це досить непогано виглядало. Навіть важко ...

Сьогодні Динамо намагалося грати в класичний київський футбол, і фрагментами це досить непогано виглядало. Навіть важко згадати, коли востаннє динамівці так потужно починали гру з серйозним опонентом - кілька ударів за перші пару хвилин, пресинг на кожному клаптику поля. Часом складалося враження що Динамо грало в більшості, а гравці Шахтаря виглядали розгубленими.

Вперше за багато років Динамо повністю переграло Шахтар по грі. Цей матч може стати (або не стати) точкою відліку нової ери Динамо, ери повернення до коріння. Мені він дає віру в те що класичний динамівський стиль все ще має право на життя в сучасних реаліях. Мушу зізнатися, що я майже втратив цю віру, адже такий стиль є досить енергозатраним і вимагає праці на знос від всіх без виключення гравців, і я не впевнений, що покоління інстаграму і твітеру готове на такі пожертви заради футболу. Також зростає ймовірність травм і потрібна довга лавка для підтримання високого рівня на протязі всього сезону. І найголовніше, для того щоб мати шанс на успіх граючи в динамівський футбол, тренерський штаб має дати віру і впевненість гравцям в те що цей підхід працює і їх самопожертва приведе до результату. Важливість сьогоднішньої перемоги важко переоцінити саме в цьому аспекті. Згадка про розгублені обличчя гірників має мотивувати динамівців працювати з подвійною енергією, заради того щоб ці приємні епізоди повторювалися знов і знов.

Сподіваюся, я помилявся, коли писав, що Міхайліченко - тренер без амбіцій, і що він доведе, що насправді він - професор тренерського цеху, для котрого існує тільки дві команди - Динамо і Збірна України. Сьогоднішня гра дала мені підстави на це сподіватися. У нас на підході молодь, що вже довела свою готовність на пожетрви заради результату, саме на своїх вихованців і треба робити ставку, на мою думку. Якщо чітко визначитися з напрямком розвитку і послідовно працювати в цьому напрямку, я впевнений, що за пару років Динамо має всі шанси знову пошуміти в Європі. Але наразі, якщо і є якась константа в діяльності менеджменту Динамо, то це його непослідовність. Цікаво буде подивитися на активність Динамо на трансферному рунку взимку. На мій погляд, найлогічнішим було б повернути талановиту молодь з оренди, але не здивуюся якщо знову підпишуть латиноамериканських талантів...

До речі, єдиним гравцем неслов'янського походження в складі Динамо сьогодні був де Пена, який за чеснотами теж більше нагадує слов'янина ніж латиноамериканця. Совпадєніє?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2019, 03:16
dynamotv.com
Автор:
(dynamotv.com)
Статус:
Опытный писатель (321 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть