Слабаки і «важкоатлети».

Темы:
Динамо

Причина написання посту : «Дело было вечером, Делать было нечего».

Частково на напісання сподвиг коментар шановного колеги Andrey Bogushevsky(bam73) у блозі «В плену иллюзий или танец неумелых лебедей» не менш шановного Skyf из Кропивницкого (Skyf)

Ось початок цього коментаря:

«Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт 08.

11.2019 14:45 Друзья, меня "немного умиляют" иллюзии наших болельщиков. Слабая группа, убогие соперники...».
Оцей постулат про "слабку групу" мене зацікавив настільки, що я не полінувався і зробив (для себе) невеличкий порівняний аналіз усіх груп ЛЄ - хто яке місце у своїй групі займає зараз, і яке повинен займати згідно вартості гравців. Зразу скажу, що по загальній вартості наша група - найдешевша, тому якась частка логіки у визначенні "найслабша група" є. Але що твориться у інших групах! Логіку взагалі треба заборонити як лженауку крім груп "А" і "L"! Там якраз усе на своїх місцях. А у інших групах – чудеса. Де маленькі, які можна хоч якось пояснити, а де і великі. Наприклад група С:

Висновки робіть самі, а для себе я зробив висновое, що ніякої логіки, (у всякому разі зв̓язаної з вартістю гравців, або «Ім`ям» команди ) у Лізі Європи немає. Звісно, на більш пізніх стадіях розіграшу ця логіка повинна якоюсь мірою з̓явитися, але поки що – темний ліс, а у ньому «партизани» типу «Селтіка», «Базеля» та «Клужу». Як на мене – це добре, бо якби завжди перемагали ті, що найсильніші на папері, то було б просто нецікаво. Та сама «Олександрія» (11 млн) двічі надавала по мордасам «Сент-Етьену» (129 млн). Ну, і на останок – хочу, щоб у зоставшихся іграх «Динамо» у групі, логіка усе ж таки спрацювала, тому команді – перемог.

Автор: (vladpolt)

Статус: Эксперт (10241 комментарий)

Подписчиков: 2

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Фанера "М`Gladbach 0-10"під MUN 0:7, МAN 0:6 і ROT 1:7(zloe_bobro) - Эксперт
    09.11.2019 10:59
    на груповому турнірі одна логіка - "забиває" топ-команда на Лігу Європи на користь домашнього чемпіонату чи ні:)
    Гроші за участь/перемоги в ЛЄ не сильно великі, щоб вбиватися за них і профукати гарне місце (з виходом в ЛЧ !) в рідному чемпіонаті. От вже на стадії плейоффу можна поборотися за вихід напряму (якщо в рідному чемпіонаті не склалося)...
    • 5
Комментировать