Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фаті: Коли забив, здивувався, чому весь стадіон мовчав

2019-12-11 10:15 Юний нападник каталонської Барселони Ансу Фаті поділився емоціями від дебютного гола у ворота Інтера в рамках ... Фаті: Коли забив, здивувався, чому весь стадіон мовчав

Юний нападник каталонської Барселони Ансу Фаті поділився емоціями від дебютного гола у ворота Інтера в рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Мені сказали, що я побив рекорд і став наймолодшим автором гола в Лізі чемпіонів. Я дуже задоволений своїм м'ячем і перемогою команди. Це як сон, все відбувається дуже швидко.

Я просто насолоджуюсь моментом і вчусь у найкращих. Кожен раз, коли я отримую шанс вийти на поле – просто намагаюся ним скористатись. Я дуже наполегливо працюю.

Я віддав м'яч Суаресу, а він повернув його мені. І коли я забив, то був здивований, тому що весь стадіон мовчав. Я думав: "Що ж я тільки що зробив?". Але я був дійсно щасливий в цей момент", – наводить слова Фаті видання ESPN.

Нагадаємо, у матчі 6-го туру Ліги чемпіонів проти міланського Інтера Фаті з’явився на полі на 85-й хвилині і вже за хвилину забив свій дебютний гол у найпрестижнішому єврокубковому турнірі. Таким чином Фаті став наймолодшим автором забитого гола в історії Ліги чемпіонів – 17 років та 42 дні. До слова, гол Фаті приніс перемогу команді Ернесто Вальверде – Барселона набрала 14 очок та посіла перше місце у групі F.

https://football24.ua/fati_koli_zabiv_zdivuvavsya_chomu_ves_stadion_movchav_n574503/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.12.2019, 10:15
kna
Статус:
Эксперт (35019 комментариев)
Подписчиков:
14
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть