Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Немає слів! Тільки якесь безсилля. Нарід, що вибрав Зеленського - у мене порядних слів немає для вас.

2020-02-15 20:56 Ви, манкурти, ті що посадили цю мерзенну істоту в крісло президента та усіляке сміття в більшості ... Немає слів! Тільки якесь безсилля. Нарід, що вибрав Зеленського - у мене порядних слів немає для вас.

Ви, манкурти, ті що посадили цю мерзенну істоту в крісло президента та усіляке сміття в більшості в раду, камбін та інші владні структури.

Я знаю, що і на сайті Динамо вас повно.

Отримуйте. Хоча ви мабуть цього і хотіли. Згадувати вас поіменно не хочу зараз. Українцями ви називатись не маєте права!

Ось що воно бовкнуло сьогодні на міжнародній зустрічі під кураторством фашистської Московії.

Воно ЛЕГАЛІЗУЄ бандформування на міжнародному рівні.

Уже немає бойовиків, терористів, бандформувань, тим більше російських. Є "представники окупованих територій". Ким окупованих - якось за текстом зникло.

===

Україна погоджується на спільний із представниками ОРДЛО контроль території як умову для проведення місцевих виборів на Донбасі.

Як повідомляє "Європейська правда", про це заявив президент Володимир Зеленський під час Українського ланчу в Мюнхені, організованого фондом Віктора Пінчука та Ялтинською європейською стратегією.

Зеленський знову повідомив, що Україна виходить із пропозицією проводити розведення за новим принципом, що дозволить звільнити від військової техніки сектори Донбасу, але для виборів важливо також мати контроль за кордоном, а також мати механізми контролю окупованої території.

З його слів, розглядається можливість спільного контролю. "Там будуть українці, представники окупованих територій та ОБСЄ", - пояснив він. Президент не уточнив можливий сценарій відбору "представників окупованих територій", але наголосив, що Україна переконує партнерів по "мінським переговорам" погодити такий варіант. Це питання я піднімав на "нормандській зустрічі" і воно обговорюється в Мінську, заявив він.

ОНОВЛЕНО: Джерело ЄП в українській делегації наголосило, що пропозиція щодо спільного контролю стосується патрулювання непідконтрольної території, але не кордону. "Йдеться про спільне патрулювання на окупованих територіях української поліції, ОБСЄ та територіальної поліції", - розповів співрозмовник. Що стосується кордону, то Україна розраховує мати на ньому безпосередній контроль.

"Вибори не можуть відбутися, поки ми не контролюємо кордон між Україною і Росією", - підкреслив Зеленський.

Він також підтвердив бажання провести місцеві вибори на окупованих територіях сходу вже восени цьогоріч. Як відомо, у команді президента Зеленського розраховують, що наступна зустріч у нормандському форматі прояснить питання можливості проведення в жовтні 2020 року місцевих виборів на тимчасово окупованому Донбасі.

Нагадаємо,

У команді президента Зеленського розраховують, що наступна зустріч в нормандському форматі прояснить питання про можливість проведення у жовтні 2020 року місцевих виборів на тимчасово окупованому Донбасі.

===

а ось ті, з ким це сміття, що лежить в кріслі президента, збирається "контролювати"

===

У суботу збройні формування РФ порушили режим припинення вогню 9 разів та застосували озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Джерело: пресцентр операції Об’єднаних сил

Деталі: За даними військових, обстріли з боку бойовиків велися з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п’ять обстрілів - поруч з Мар’їнкою, біля Красногорівки, в районі Павлополя та біля Широкиного.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 4 ворожих обстріли - поряд з Травневим, біля н.п. Оріхове та поряд з Новолуганським.

===

PS. а це для "обмєна", про який вони белькочуть.

===

Оккупанты Крыма, именующие себя «управлением ФСБ РФ в Крыму и Севастополе» сообщают, что задержали в Азовском море судна с четырьмя гражданами Украины на борту.

«Украинские браконьеры задержаны в западной части Азовского моря. Пограничники обнаружили на браконьерском судне почти 300 экземпляров камбалы-калкана. Задержано маломерное судно с четырьмя гражданами Украины на борту без документов, удостоверяющих их личности», – цитирует пресс-службу оккупантов близкое к российским властям издание «Крыминформ».

Судно и граждане Украины уже доставлены «в порт Керчи для проведения разбирательства».

===

звідси звідси звідси

Гончаренко сказав правильно:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2020, 20:56
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть