Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Результат чи гра?

2020-03-04 15:53 Що ж все ж таки першочергово? Гра чи результат?...Давайте розбиратись…По вчорашньому матчі з Колосом було аж ...

Що ж все ж таки першочергово? Гра чи результат?...Давайте розбиратись…По вчорашньому матчі з Колосом було аж надто помітно, що команда на перший план поставила його величність – результат! Ну це звичайно зрозуміло. Друге, лігочемпіонівське місце в минулому турі було втрачене і зайняте основним конкурентом – Зорею Скрипника, і втрачати очки з Колосом команда просто не мала права.

Тож Динамо тихою та обережною сапою ( з суперником нижче класом, який грав весь другий тайм в десятьох!) все ж взяло такі важливі три очки, але ж гра…Таке враження, що гравці вийшли на поле після затяжної депресії і кожен їх рух викликав неймовірні фізичні і емоційні зусилля. Тягар відповідальності настільки засів в головах гравців, що здавалось, що Динамо от-от просто зупиниться, настільки все робилось повільно і обережно…І тільки коли забив Соль команда трішки видихнула, а після шедевру Циганкова, (о,чудо!) взагалі навіть побігла! Тобто, досягаючи результату, нехай навіть проміжного, в команди з’являється хоч якісь натяки на гру та конструктив. І таку тенденцію ми спостерігаєм уже не перший сезон, просто вчорашній матч з Колосом якраз яскравий тому приклад. Згадайте Сьоміна в його другий прихід, Хацкевича…і зараз Михайличенка. Результат домінував над грою…Блохіна і Реброва виношу за окремо за дужки, бо в першого не було ні одного, ні іншого, а в Станіславовича ці дві компоненти були присутні.

Так, от… На мою суб’єктивну думку, тренерському штабу необхідно зробити все, що б зменшити психологічне навантаження на гравців. Керівництву клубу і нам вболівальникам(особливо ультрас), теж би не завадило трохи послабити тиск та критику в бік команди. Ну наскільки на даному етапі це можливло…І головне завдання зараз для головного тренера і його помічників це налагодження самої гри і всіх її складових. Треба вже нарешті перестати битись, страждати і терпіти, треба просто грати. Не можливо ставити перед командою завдання немаючи для цього основної компоненти футболу. На даному етапі я вважаю головним є не результат, а побудова командної гри.

Звичайно різниця між другим і третім місцем є, і суттєва, звичайно кубок треба вигравати…але якщо це знову буде вистраждано, вимучено і валідольно, то це шлях в нікуди… На цьому коротко, завершую… Вболівайте за Динамо!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.03.2020, 15:53
04.03.2020, 15:53
341209 0
klyopa
Автор:
(klyopa)
Статус:
Наставник (1403 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть