Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зеленський дуже поспішає

2020-05-18 14:51 === Андрій Смолій Завтра повертається вже звичний турборежим по ліквідації парламентаризму, а з ним і законності ...

===

Андрій Смолій

Завтра повертається вже звичний турборежим по ліквідації парламентаризму, а з ним і законності в нашій державі.

Те що пропонують слуги Зеленського вже не має жодного зв‘язку з реальністю та інтересами держави.

  1. Законопроект про громадянство. Тобто про подвійне громадянство, який узаконить подвійні паспорти.

Російські та ОРДЛО в тому числі.
  • Азартні ігри. Зеленський вже зустрівся із «зацікавленими» та сказав що законопроект буде ухвалений 21 травня. За різними даними - на ринок планують зайти росіяни. Смотрящий вже вибраний - Борис Баум. Колишній громадянин РФ.

  • Законопроект про «покарання воєнних керівників», якщо військові ведуть «агресивну війну». Тобто «проста пєрєстать стрєлять».

  • Законопроектів про підтримку економіки, підприємців, лікарів або немає, або їх обмаль.

    Турборежим повертається. Щоб просувати інтереси олігархів та Зеленського. Тільки добре віж цього країні навряд буде.

    ===

    ===

    Mason Lemberg May 15 at 11:58 AM ·

    Прошлая власть "дискредитировала действия миллионов верующих украинцев", в отношении религии был выбран "лукавый вектор", - первый замглавы ОП Трофимов


    Пам'ятаєте, коли Порошенко і команда активно лобіювали створення української церкви, то в суспільстві активно пополяризувалася і просувалася думка про те, що держава і влада не має вмішуватися в питання церкви?

    І особливо популярною така думка була в серед прихильників Зеленського, який не тільки висміював Томос, але й намагався позиціонувати себе як людину сучасну і просунуту, поза середньовічними церковними справами.

    Сьогоднішня риторика товаріща Трофімова є нічим іншим як доказом того факту, що всі ті історії про невмішання держави в церковні справи були зовсім не проявом ацерковності і нейтральності, вони були спробою зупинити створення української церкви і української держави в цілому.

    Товаріщ, який розказує про неправильність поступку по відношенню до мільйонів українців, свідомо клеймує і плює в душі іншим мільйонам українців, розказуючи, що їх конфесія є лукавою. Хто він такий щоб це робити? І хто уповноважував його на подібні заяви? Не кажучи вже про те, що українська церква є офіційною визнаною церквою, навідміну від московського патріархату.

    І саме такі таваріщі, приходячи до влади впродовж 30 років, на хвилях проукраїнських сподівань і робили все можливе, щоб Україна залишалася в полі впливу кремля.

    Чи хтось з нас сьогодні сумнівається в тому, що якби Порошенко і попередня влада свого часу не вибороли безвіз, Асоціацію, Томос і не внесли в Коституцію зміни щодо ЄС і НАТО, не прийняли би закон про мову, то сьогодні такі дєятєлі б розказували про "лукавий вєктор" і всяко протистояли не те що цьому вектору, а й самій ідеї, що Україна є самостійною і незалежною державою?

    Ну і звісно, питання тут не тільки про церкву. Створення української церкви - це питання існування української державності і це наочно показано на відео.

    ===

    звідси звідси

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    18.05.2020, 14:51
    Ist
    Автор:
    (Ist)
    Статус:
    Наставник (4681 комментарий)
    Подписчиков:
    7
    Медали:
    Топ-матчи
    Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
    Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
    Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
    Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть