Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"наркомани на городі"

2020-06-25 12:30 === Тарас Чорновіл 23 червня о 21:57 · Я не буду перепощувати відосік цього обкуреного кретина, ...

===

Тарас Чорновіл 23 червня о 21:57 ·

Я не буду перепощувати відосік цього обкуреного кретина, щоб не псувати друзям апетит перед вечерею. Та й самі вже бачили. Ну це ж дійсно абсолютний неадекват. Воно тупе, навіть дебільне, але це може бути відкриттям хіба для тих, хто за нього голосував. Воно цілковито не розуміє й не хоче бачити проблем країни - не знаю, кого ще можна цим здивувати.

Але що його вже зовсім не контролюють?Для будь-якого оточення вихід в онлайн відосика з першою задницею країни під повним кайфом - це персональна катастрофа й наближення неминучого кінця.

І тому знайшли б, якби хотіли, спосіб зупинити. Був же Кучма, який напивався до свинячого визгу. І його супроводжував лікар токсиколог, який встигав швидко провести детоксикацію клієнту. А охорона знала обставини й ситуації за яких ліцо в отключкє треба було швидко вивести з заходу та віддати в руки лікарю. Були випадки, коли врятувати ситуацію не вдавалося (як при зустрічі з українською громадою на Тюменщині), тоді старалися провести зачистку відеоматеріалів (смартфонів ще не винайшли, тому об'єктів для обшуку та вилучення було небагато). З Януковичем було також складно, але в іншому. Він перед виступами не пив, але й натверезо плів казна що. То його старалися обмежувати у виступах, перед непрофільтрованою аудиторією й так само стежили, щоб вузьке коло допущених журналістів не винесли компрометуючі записи. Ляпи на телеканалах і міжнародних заходах мусили терпіти, як неминуче зло.

А це ВОНО навіть не говорило, а блеяло. Професійний нарколог лише за зовнішнім виглядом і мовою міг би розписати убивчий рецепт цієї пекельної суміші наркоти, яку спожила істота. Але ж ця істота настільки дристлива, що від неї охорона ні на крок не відходить. І Єрмак, Трофімов, Шефір, Мендель, інша шушара так само ні на секунду без контролю не залишають, щоб хтось до нього не попав несанкціоновано та не вклав у звивини чого не слід. І воно при цьому вільно записує цей плід наркотичного дурману. І виставляє його в онлайн. І ніхто не блокує запис, не знищує копії на різних ресурсах. Так, щось десь би прорвалося, збереглося, поширилося, але оголосили б, що це пранкер, підставний текст-дубляж, ще щось збрехали б. І змогли б збити хвилю. Якби це не пішло й не зберігалося з посиланням на ресурс самого Зеленського, якби першими не підхопили інформацію на "Ге+Ге" Коломойського...

Тобто - санкціонували. Для чого? Щоб показати Зєлєпушку таким собі рубаха-парнєм? Вони подібне вже робили. Але там був мікс його реальної тупості й нарваності з одного боку й добре пропрацьованого сценарію з другого. І жодних наркотиків. Бо для тупого виборця полюбити тупого, але "рєшітєльного" зепрєдєнта - це одне, а сприймати обкурений овоч - зовсім інше. Тому дозволю собі крихітку конспірології. Так, конспірологічні теорії можуть видаватися надуманими, але коли маємо справу з кремлівськими спецслужбами та дипломатією, це цілком доречно.

Згадайте, чи були такі санкціоновані викиди при Богдані? Ні. Наркотичне бурмотіння реально було до виборів, але після них проривалася хіба звична тупість. Богдан уявляв себе віце-президентом при презіку-слабачку. Йому він був потрібен впливовим і довговічним. Він тримав Зєлю під контролем і відстежував усе, що проривалося від нього назовні. Виглядало це зовсім не пристойно, але аж таких зашкварів не траплялося. А потім Богдан десь перегнув і його з'їла "стая товаріщєй". Прийшов Єрмак. А Єрмак - це вам не просто бізнес і мафія, як Богдан. Це агентура, кремлівські впливи, кореляція всіх дій з Дмітрієм Козаком тощо. І майбутнє Зеленського ні йому, ні РФії особливо не потрібне. Їм потрібно демонтувати країну, остаточно десакралізувати ставлення народу до будь-яких владних інститутів. А ще треба повністю знищити залишки міжнародної підтримки Україні. І кожен подібний зашквар додає монеток у всі ці три копилки. Моя основна спеціальність - міжнародні відносини. І можу вас запевнити, що на цій ниві попрацювали особливо плідно. Явний злив з офісу після приходу Єрмака записів розмов Порошенка з Байденом (я писав уже, яке це дике порушення протокольних вимог) - це смерть стосункам у випадку перемоги Байдена (він злопам'ятний і мстивий), але й для Трампа це настільки токсично, що й його Держдеп дав Зеленському за це публічно по морді. А непідтримка вірного союзника України Канади в Радбезі ООН? Там усі на вухах стоять від такої страшної невдячності. А тепер за старою мокшанською традицією все це треба полірнути, скажімо, стаканом "Русского лєса" або Тройного одеколон, тобто роликом обкереного чи обколеного "в дим" Зеленського та ще й у відкритій мережі!

Ви знаєте, як спецслужби й дипмісії відстежують усі подібні зальоти? А я знаю. Бо мені, коли виконував обов'язки керівника комітету в закордонних справах (та й поза тим менш офіційно), надавали інформацію ДСК, а іноді навіть і з грифом секретності. Там було багато матеріалів про висловлювання, поведінку, загальний стан іноземних лідерів. Нам ці матеріали надходили лише для інформування й пересторог при міжпарламентських контактах. Але коли я сам очолював делегацію, то міг ознайомитися з цілими теками різного самокомпромату керівників країн, до яких їхав. І це наша напів зруйнована на той час розвідка й аморфна дипслужба. І це "п'ятому колесу у возі", як нашу Раду сприймали в тих структурах. Просто уявіть, які донесення про президента-наркомана лягли на стіл кожному з лідерів країн-партнерів. А де свої не встигли, повірте, росіяни допоможуть.

Хоча найстрашніше навіть не це, а те, що понад половину тих, хто все це "зробили разом" і досі від усього цього тупо "балдіють і тащаться". Курва! Ніколи не думав, що буду соромитися того, громадянином якої держави та частиною якого народу я є...

===

звідси

уточнення: не просто наркоман-кретин. А ворог.

PS.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.06.2020, 12:30
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть