Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кубок наш! Слава? Выбор редакции

2020-07-09 11:52 З перемогою друзі! Кубок наш! Слава? Скажіть чесно, чи вставляє Вам цей історичний прорив в Лігу ... Кубок наш! Слава?

З перемогою друзі! Кубок наш! Слава?

Скажіть чесно, чи вставляє Вам цей історичний прорив в Лігу Європи, чи відчуваєте якийсь драйв? Чи варто палко вітати команду з цією перемогою, з цим втішним призом?

Не буду більше лити бальзам на рану. Перемога не тільки в Африці перемога, вона і в Україні - перемога.

Тому привітаємо все-таки команду й забудемо, бо у хлопців є більш цінні задачі: друге місце, як привід до Ліги Чемпіонів). Хоч дожилися, боже мій: цінна задача – друге місце!

А цей Кубок важливий лише для Михайличенко (щось та й може виграти), та, як втіха, для президента (щось та й виграли). У мене, наприклад, немає ніякої ейфорії: виграли, ну й слава богу, це ж, навіть, не Кубок ЛЄ і не першість в чемпіонаті України.

Якщо хто скаже, що гра сподобалась гра - не повірю. 90 хвилин плюс ще 30 хвилин додаткового часу терзати пташенят Максименко й не виграти чисто, не нокаутом і навіть по не очкам, а в лотерею – це треба вміти. Бо драйв був лише тоді, коли били пенальті.

На сьогодні Ворскла повністю заслуговує своє місце в другій шістці нашого чемпіонату. Ця команда навіть не рівня команди другої ліги класу А часів СРСР. Колос Костишина з трьохтисячної Ковалівки нині грає значно цікавіше і технічніше.
Так, Максимов врятував Ворсклу від вильоту з УПЛ. Але зробив це по – максимівські, як вміє і якими резервами володіє. Він всього – навсього змусив підкоритись анархістів часі Косовського суворій дисципліні. І це відразу дало результат. Але це результат на рівні другої шістки нашого чемпіонату (хай не ображаються на мене вболівальники Ворскли). Таку команду Динамо повинно обігрувати лівою ногою зі сну чи з п’янки.

Але й з цими пташенятами наші динамівські орли не змогли впевнено впоратись. Так зусиллями Сидорчука й Шепелєва динамівці нарешті змогли осідлати центр поля. Констатуємо про повну перевагу Динамо в цьому матчі. Але пройти ближній захист ворсклян ніяк не виходило. То удари були неточні, то кіпер Ворскли піймав кураж, то м’яча талановитий (на Вашу думку) Цитаішвілі або перетримував м’яч, зриваючи нанівець всі командні потуги, або лупив м’ячом cвіт за очі. І тільки з виходом Циганкова в атаці щось стало робитись з головою, але він швидко втомився і знову все затухло.

Старався де Пена. Він був найкращим, на мою думку, але як здається, володіючи прекрасно лівою ногою, він постійно перекладав м’яч під неї і тому часто запізнювався або з передачею, або з ударом. Та коли м’яч був під лівою ногою атаки від де Пени були цікаві.

Вербич як єдиний форвард – це вирок всій селекційній службі Динамо, бо маючи Русіна, Соля и та селюковського суперталанта Каргбо Михайличенко на нікого з них не надіється. Чесно кажучи, це питання двояке: або хлопці не підходять під стиль гри нинішнього Динамо, або талант цих хлопців не досягає рівня навіть такого Динамо. Вербич, як бачите, має моменти, хоч часто їх транжирить, а у талановитиго Русіна та у бомбардира неслабкового чемпіонату Нідерландів Соля їх немає, як немає віскі у бомжа. А коли інколи є, то ці моменти втрачаються безцільно і даремно.

Та навіть вчора проти такого суперника, як мені здалось, провалися наш правий фланг (Кенджора, Шабанов та приєднавшийся до них Цитаішвілі). Скільки разів по цьому краю тікали від них форварди Ворскли. Слава богу, що Кулач не скористався пасом Степанюка, хоч на мою думку там Степанюк сам повинен був перекидати черпачком Бущана. Та класу на це у прямолінійного форварда Ворскли немає. Напор, бажання, старанність є, а ось техніки немає.

А ось Сирота мені і вчора сподобався. Спокійний, врівноважений, вміло вибирає позиції. Так раз помилився на початку гри, пропустивши, а потім збивши Кане. Але далі- жодної помилки, а в атаці запам’ятався навіть більше, ніж Миколенко, який, як здалось, після травми не відновив свої фізичні кондиції.

Не буду багато писати про цю гру. І не цікаво, і гра була не цікавою. Але згадаю лише один тезис, про який я писав позавчора. Тоді я зробив конспірологічне припущення, що УАФ бажає бачити Динамо на другому місці і цього для Динамо, як воно вважає, досить. Тому, писав я, арбітраж Монзуль буде якщо не упереджений, то прискіпливий. Хто мені скаже, чому Монзуль не зарахувала гол Шепелєва в ворота Ворскли і навіть не побігла дивитись, чому замість кутових призначався удар від воріт, чому грубі порушення на динамівцях не фіксувались. Ніколи не говорив про суддівство, але пані Катерина змусила повірити, що й на Марсі цвітуть яблуні.

І останнє. Чому Максимов не випустив на серію пенальті Ісенка?

Закінчую. Ще раз з перемогою!

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.07.2020, 11:52
Skyf
Статус:
Эксперт (9868 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 160
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть