Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Суркіс і Луческу: супертандем чи халепа?

2020-08-03 23:18 Ігор Суркіс людина емоційна, і ця обставина заважає йому успішно керувати клубом. Він не відчуває, коли ...

Ігор Суркіс людина емоційна, і ця обставина заважає йому успішно керувати клубом. Він не відчуває, коли тренеру потрібно було вказати на вихід вже вчора, а коли ще потрібно дати шанс. І тому ми не можемо очікувати запланований успіх, коли команда цілеспрямовано готується декілька років, виходить в пік і її не лякають жодні європейські авторитети.

Ми можемо розраховувати лише на щасливий випадок і удачу – бо іншого плану у Ігора Суркіса не існує.

На відміну від багатьох вболівальників я не сумніваюсь, що Суркіс любить Динамо і палко бажає перемоги. І в кожному тренері з динамівським минулим він бачить Лобановського, а серед іноземних коучів – Фергюсона. І хоча Палича важко назвати сером, то хоча б містера витягнули з Трансильванії.

І поставивши все на зеро, Суркіс щиро готовий пригадати усім критикам їх косяки, а якщо таких немає, то помахати перед обличчям документами, в яких чітко вказано, хто є власником Динамо.

Динамо теоретично може впасти ще нижче, але Луческу при всіх своїх мінусах значно кращий тренер, ніж Михайличенко і це не зміниться, навіть коли Мірчі буде скільки років, скільки батькові президента клубу. Проте, друге місце нікого не вразить, а більшої критики, ніж нині Ігор ще не отримував. А він спеціаліст № 1 в Україні по негативу на свою адресу.

Це Ігор розуміє і без мого цінного блогу, а тому зробить усе можливе, щоб його ризиковано-скандальний крок увінчався успіхом. Для початку Суркіс створив аферу з листуванням, зате надав Мірчі статусу Боцмана, далі налякав гравців, що вижене усіх в Зорю, Олімпік і Дніпро-1, якщо вони з цим тренером будуть грати, як при Михайличенко. Але цього замало, бо про вміння Луческу працювати з молодими українцями ходять легенди від штольні до териконів, передаються від відбійного молотка до прохідника 6-го розряду.

Отже, потрібно купувати бразильців. Вони дорогі, по 10 млн кожен, але за 30 млн дадуть чотирьох. І Суркіс цього разу не пошкодує грошей, можете не сумніватися.

Я не чекаю провалу, як минулого сезону, але скептично налаштований щодо грандіозних успіхів. Хоча, ходять чутки, що деякі юні фанати Луческу-київського вже бажають викупити пам’ятник, який так і не поставив Ахметов. Всього то справ, вибити напис – Легенда Динамо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.08.2020, 23:18
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть