Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші в Європі

2020-08-21 15:48 Відбулися матчі першого кваліфікаційного раунду єврокубків. Подивимося на досягнення українців на цій стадії. Артем МІЛЕВСЬКИЙ, Євген ...

Відбулися матчі першого кваліфікаційного раунду єврокубків. Подивимося на досягнення українців на цій стадії.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, Євген ХАЧЕРІДІ ("Динамо" Берестя). Берестяни феєрично дебютували в найпрестижнішому євротурнірі, розбивши міцну "Астану" - 6:3! Як зіграли наші хлопці? У Артема дві результативні передачі!

Чому так невдало зіграли казахи? Гадаю головна причина відсутність ігрової практики. Адже чемпіонат Казахстану був поставлений на паузу. А білоруси були в кращому тонусі.

Сергій ВАКУЛЕНКО ("Арарат-Вірменія"). Чемпіон Вірменії на рівних змагався з кіпрською "Омонією". Та все ж більш досвідчені нікосійці вирвали перемогу в овертаймі. Вакуленко відіграв всі 120 хвилин. Тепер єреванці випробують своє щастя в Лізі Європи.

Євген ЄФРЕМОВ ("Судува"). Балтійське протистояння "Флора" - "Судува" завершилось в серії пенальті. Щастя посміхнулось литовцям. Вже наступний суперник буде набагато потужніший.

Вячеслав ШАРПАР ("Рига"). Латвійський чемпіон поступився "Маккабі" Т-А. Що не здивувало. Але в Лізі Європи рижани мають кращі шанси.

Ігор ХАРАТІН ("Ференцварош"). Команда Реброва впевнено здолала чемпіона Швеції "Юргорден". Знову Зубкова не було. Далі на угорців вже чекає "Селтік". І напевно цей бар'єр пройти не по зубах.

Андрій БЛИЗНІЧЕНКО ("Шериф"). Команда з Тирасполя впевнено здолала свого першого суперника - "Фолу" з Люксембургу - 2:0. Андрій вийшов на заміну в кінцівці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.08.2020, 15:48
21.08.2020, 15:48
351482 1 S_LEX
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть