Наші в Європі

Темы:
Украинский футбол

Відбулися матчі першого кваліфікаційного раунду єврокубків. Подивимося на досягнення українців на цій стадії.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, Євген ХАЧЕРІДІ ("Динамо" Берестя). Берестяни феєрично дебютували в найпрестижнішому євротурнірі, розбивши міцну "Астану" - 6:3! Як зіграли наші хлопці? У Артема дві результативні передачі!

Чому так невдало зіграли казахи? Гадаю головна причина відсутність ігрової практики. Адже чемпіонат Казахстану був поставлений на паузу. А білоруси були в кращому тонусі.

Сергій ВАКУЛЕНКО ("Арарат-Вірменія"). Чемпіон Вірменії на рівних змагався з кіпрською "Омонією". Та все ж більш досвідчені нікосійці вирвали перемогу в овертаймі. Вакуленко відіграв всі 120 хвилин. Тепер єреванці випробують своє щастя в Лізі Європи.

Євген ЄФРЕМОВ ("Судува"). Балтійське протистояння "Флора" - "Судува" завершилось в серії пенальті. Щастя посміхнулось литовцям. Вже наступний суперник буде набагато потужніший.

Вячеслав ШАРПАР ("Рига"). Латвійський чемпіон поступився "Маккабі" Т-А. Що не здивувало. Але в Лізі Європи рижани мають кращі шанси.

Ігор ХАРАТІН ("Ференцварош"). Команда Реброва впевнено здолала чемпіона Швеції "Юргорден". Знову Зубкова не було. Далі на угорців вже чекає "Селтік". І напевно цей бар'єр пройти не по зубах.

Андрій БЛИЗНІЧЕНКО ("Шериф"). Команда з Тирасполя впевнено здолала свого першого суперника - "Фолу" з Люксембургу - 2:0. Андрій вийшов на заміну в кінцівці.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (792 комментария)

Подписчиков: 3

Комментировать