Фотографія 9Х12

Темы:
Динамо, Шахтер

Вважаю за необхідне висловити думку стосовно необхідності заборони спільних фото і відео зйомок футболістів Динамо з колегами із Шахтаря.

Наскільки мені відомо така заборона діє між клубами Реал Мадрид та Атлетіко Мадрид а також Бетісом та Севільєю Такі приклади існують не лише в футболі а і в інших командних видах спорту між принциповими суперниками.

Я вважаю що такі фото\відео можуть негативно впливати як на вболівальників так і на самих футболістів (згадайте лише фото Мораєса з бразильцями з ШД в період його виступів за ДК і чим це скінчилось...)

Позавчора наприклад у матеріалі колеги Roger Milla була оприлюднена фотка Де Пени із Тайсоном

І воно б нічого якби не коментарі вболівальників до цого знімку...

Я ні в якому разі не хочу обмежувати права і свободи футболістів але як на мене це питання більше не особистої свободи а питання іміджу клубу!

Автор: (zelmar)

Статус: Наставник (1055 комментариев)

Подписчиков: 2

36 комментариев
Лучший комментарий
  • Anna. - Наставник
    31.08.2020 13:52
    Проблем у нас в футболі більш не має, залишилося тільки розібратися зі спільними фото футболістів різних клубів))) Те що футболісти між собою дружать думаю ні для кого не секрет, вся ворожнеча між клубами то для фанатів, а футболісти, хто до однієї збірної викликаються і там разом грають, хто є вихованцями одного клубу, як наприклад Сидорчук і Кривцов, вони багато років дружать, дітей один в одного хрестили, чи бразильці спілкуються зі своїми земляками з інших клубів, в них там своя діаспора, і всі вони і будуть продовжувати спілкуватися навіть якщо спільні фото в інстаграмі викладати не будуть, невже вболівальникам легше стане без наявності таких фото? І цікаво, як там в Бельгії де багато наших в різних клубах, є заборона на спільні фото?
    • 4
Комментировать