Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кришку Зе зірвало

2020-09-02 00:15 «Повідомляємо, що за результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів ухвалено рішення про виключення Лероса Гео ...

«Повідомляємо, що за результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів ухвалено рішення про виключення Лероса Гео Багратовича з числа членів фракції політичної партії "Слуга Народу" у Верховній Раді України» – таке офіційне повідомлення сьогодні з’явилось у Facebook від пресслужби партії "слуга урода" ЗЕ.

Терпіння ЗЕ присутності цього депутата в складі його фракції (й так не безмежне), закінчилось з останніми словами виступу Гео Лероса наприкіці першої години при відкритті четвертої сесіії Верховної Ради України дев'ятого скликання. Цей обвинувальний виступ вартий того, щоб навести повністю (лише виправивши стилістичні недоречності виступу "без папірця"):

«Шановні народні депутати, багато хто з вас вважає, що мій виступ буде присвячений спаленому моєму автомобілю в п'ятницю; але я зекономлю ваш час, цю тему я піднімати не буду. З цього приводу я хочу лише сказати, що виклик я приймаю та нікому це не пробачу.

Турбує інше. Мені очевидно, що країна рухається у прірву. У нас досі не з'явилося ніякої державної стратегії, бодай якогось плану на майбутнє. Соромно, але єдиним стратегічним документом, який може пояснити, куди рухається Україна, доводиться вважати програму Президента Зеленського на сайті ЦВК.

Давайте підведемо підсумки, чим країна мрій під назвою "Зробимо їх разом" відрізняється від сумної реальності "Україна - це ти". Замість обіцяного зняття недоторканності з Президента, депутатів та суддів недоторканними зробили тільки депутатів опозиції. Обіцяли «жодних корочок та телефонного права»» але виявилося, що це не стосується керівництва Офісу Президента України, яке користується номерами прикриття для своїх приватних авто. А саме Єрмак, керівник Офісу, телефоном роздає вказівки, на кого відкривати справи, на кого закривати, кого призначати на державні посади та кого звільняти. Чинна судова гілка влади стала прислужником Президента навіть у рейдерському захопленні НАБУ.

Зеленський декларував: "Здача національних інтересів не може бути предметом жодних перемовин". Сьогодні це звучить як знущання, коли Офіс Президента очолює пан Єрмак – агент ГРУ Російської Федерації, який через Кравчука та Фокіна тестує заплановану зраду. Боротьба з кумівством закінчилась ледве не в перший день призначення "кварталівця" Баканова Головою СБУ, який під протекцією Зеленського взяв під контроль тіньову економіку, очолив незаконний обіг спирту, наркотиків, контрабанду, торгівлю з ОРДЛО, рекет та рейдерство бізнесу.

Процитую Зеленського ще раз: "Органи правопорядку повинні припинити займатися економічним тиском на бізнес. СБУ не буде займатися економічними злочинами". Виявляється, буде, якщо це вигідно владі.

На додачу Президент призначив сестру своєї сусідки, на яку записаний його маєток в Італії, керувати Антимонопольним комітетом, який покликаний створити обіцяну свободу конкуренції. Замість енергонезалежності уряд відключає енергоблоки АЕС, щоб головний олігарх країни не втратив статус найбагатшої людини в Європі. При цьому нанесені ним збитки у розмірі 39 мільярдів гривень від "Роттердам+" стає мінусом в кишенях українців.

Перейдемо до нульової толерантності до корупції. В цій країні тільки Зеленський, виявляється, толерантний до того, що Керівник Офісу Президенту є головний корупціонер в державі. Але саме бажання Президента виявилось достатньо, щоб ОПГ Єрмака безкарно грабувало країну. Підкажіть, а де обіцяні відкриті конкурси на державні посади? Натомість люстрованих, "зашкварених", "махрових" корупціонерів без конкурсу призначають на митницю, податкову та всі інші корумповані "годівниці", прикриваючись коронавірусом.

А хіба може бути по-іншому, якщо замість обіцяних нових облич до Ради зайшли клани Януковича, які тепер очолюєте ви, пане Президент? Ви несете персональну відповідальність за переслідування громадських активістів, журналістів та опозиційних політичних організацій. Я не буду перераховувати цілу низку задекларованих реформ, бо очевидно, що ви так далекі від інтересів України, як Єрмак від боротьби з корупцією.

Але давайте чесно: хто такий Єрмак без Зеленського? Це насправді свідомий вибір Президента – доручити йому виконувати всю його брудну корупційну роботу. Невже Єрмак не погоджує з Президентом "смотрящих"? Чи Зеленський не знає, які міністри прислуговують іншим міністрам? Риторичні запитання.

Пане Президенте, погодьтесь, ви не стали воювати із старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок. І ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок, скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть з вами зустрічати наступну весну.

І наостанок. Пане Президенте, у мене до вас лише одне запитання: вам не соромно?»

РS: Зе на вимогу журналістів підтвердити власну вказівку стосовно виключення Лероса з членіва фракції відповів: "У мене немає жодних наказів, у мене немає жодної реакції на хабарників і зрадників цієї країни. Мені байдуже, з якої вони партії. Я достатньо відповів?" На що Гео Лерос подав в НАБУ та в поліцію заяву про злочин з особистим повідомленням в Facebook "Пане Президенте, я ніколи не був чиновником, не клоун з 95 кварталу та не ларьочний рєшала, мені хабарів не дають. Ви всіх оббріхуєте, як бабця, ця звичка у вас зберіглась ще з часів служби пропагандистом олігархів".

РРS: думка від блогера: сперечатись можна лише з одним абзацем цього виступу - там, де Гео Лерос розказує про шкоду від "Ротердам+"; але не закидами на бездіяльність антимонопольного комітету відносно монополізму рижої мразі. В інших, цивілізованих країнах, такі монопольні структури нещадно штрафують доти, допоки вони не розпродадуть свій вплив і не позбудуться монопольного становища.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2020, 00:15
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть