Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Магія чарівного Львова !

2020-09-04 01:59 13-та офіційна перемога з 13-ти у Львові !!! Це якесь божевілля !!! Гадаю, що усі зрозуміли, ...

13-та офіційна перемога з 13-ти у Львові !!! Це якесь божевілля !!!

Гадаю, що усі зрозуміли, що Львів для нашої Збірної не тільки фартовий, а є там якась магічна аура, яка постійно приносить Збірній Україні лише перемоги в офіційних матчах. І я почав вірити у магію ;)

Зараз можна казати, що зі складом, Андрій Миколайвич трохи не вгадав.

Бо я не можу пояснити вихід пішохода Коноплянки, який знов практично нічого не показав, пересуваючись по полю дуже повільно, як той равлик :( Напевно час Коно вже минув. Він сам винен, що так усе сталося. І я досі не зрозумів, чому аморалєс не був замінений до перерви ?! Не міг навіть елементарно приийнтяи м'яч та обробити його. Жодної корисної конструктивної дії. Я був категорично проти його появи у Збірній. І я не помилився.

Андрій Пятов, це окрема тема. Вже видно, що він не тягне та починає продовжує пропускати елментарні голи, як учора. Та і його постійні виноси ближньому, після одного такого з них, змусив помилитися Зіну Сєдана, і ледь не привіз. Я розумію, що Пятов своєю надійною грою у відборі до ЄВРО-2020 заслужив місце у складі Збірної. Але є ще час, і можна нарешті довірити місце у старті молодому Луніну. Де його перевіряти, як в офіційних матчах ?!

Крівцов та Матвієнко намагалися гасити пожежі у штрафній, як могли. Стьопа, скажемо так, впорався зі своїми обов'язками. Михайличенко та Тимчик вдало дебютували. Чого там казати, але Тимчик - найкраший гравець матчу. А от Зінченко у першому таймі не був схожим сам на себе. Провалився хлопець. Зате у другому таймі ожив та почав розганяти атаки разом з Малиновським,і внаслідок чого забив переможний гол, який виявмвяс дцже красивим.

Малина учора показав, що він стає лідером Збірної. І відбир, і розганяв, і пробив. Хіба це не схоже на гру лідера Збірної ?

Ярмолі звичайно треба подякувати за його красиви його п'ятою. І це ж треба було відчути ситуацію, щоб так забити ?!

І ми побачили, що сталося на полі, коли на нього вийшов Яремчук замість непомітного Коно. Збірна просто відродилась із попілу. Відразу з'явилась гострота біля воріт Збірної Швейцарії. Ось що означає зробити правильну заміну.

Учорашня перемога видалась такою надскладною, що напевно ніхто з нас неочікував, що швейцарці так сильно нас "возитимуть", застосовуючі високий пресинг. Але вони дали нам жорсткий урок, який повинен принести десь і користь. Вірю, що Андрій Миколайович зробить правильні висновки, і ми побачимо зовсім іншу гру, тактику та інший склад на матч з Іспанією, де треба буде змусити "Фірію Роху" помилятися, і використовувати свої моменти, яких буде не дуже багато.

Вдалого результату нашій Збріній у матчі з Іспанією !

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.09.2020, 01:59
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть