Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Куди поділись диванні експерти?

2020-09-16 20:26 Вже пройшла майже доба після вчорашнього матчу та перемоги Динамо. Сьогодні протягом дня свідомо переглядав більшість ...

Вже пройшла майже доба після вчорашнього матчу та перемоги Динамо. Сьогодні протягом дня свідомо переглядав більшість спортивних сайтів, дуже хотілось прочитати реакцію наших видатних "експердів" за результатами першого більш-менш вдалого матчу улюбленого клубу на міжнародному рівні. Але її практично немає.

В чому ж причина? Я розумію реакцію упоротих фанів Динамо на призначення Луческу головним тренером. Ідеологічний противник, який тренував кротів, що скинули Динамо з українського Олімпу. Це сліпа ненависть, яка як віра в щось, не потребує будь-яких доказів та доводів. Але куди поділись всі всі диванні та студійні експерти. Де ці всі Йожефи, Леони, Вацки, Циганики, Морозови та інші. Вони ж всі володіють інсайдерською інфою та знатно розуміються в футболі. Невже їм після вчорашньої перемоги немає що сказати? Чи всі очікували чергової невдачі столичного клубу, щоб потім мочити власників клубу, тренера-зрадника та футболістів? Дивина та й годі!!! Коли ДК програє, експерти навиперки поливають всіх лайном, детально смакують невдалі дії гравців та рішення тренерів, невдалий вибір тактики тощо. А нині їм всім заціпило, навіть не в змозі порадіти за так ненависний їм клуб, адже це ворог. Та й кротівня Рудого та його каналів під орудою Пенісова дала вчасно команду своїм собачкам - ФУ, мовчати, домнуле не можна хвалити за добутий результат. Отаке воно бл.. во, панове! Я не прошу вболівати за мій улюблений клуб, але потрібно бути об'єктивним і хоч інколи сказати добре слово. Не так часто ми мали останнім часом приводів для радості, тим цінніша ця перемога! Всіх із перемогою! Сподіваюсь не останньов в цьому сезоні!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2020, 20:26
auto-svp
Автор:
Статус:
Читатель (37 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть