Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Уже війнула в очі сивина...

2020-09-23 21:49 Топ-5 найбільш вікових футболістів Європи Незважаючи на те, що інтенсивність футболу все зростає, гравців з великим ...

Топ-5 найбільш вікових футболістів Європи

Незважаючи на те, що інтенсивність футболу все зростає, гравців з великим досвідом є чимало в провідних командах Старого світу. Звісно будемо враховувати лише сильні, топові чемпіонати. Також, гадаю, не варто брати до уваги турецькі клуби - там якраз полюбляють збирати найбільш досвідчених і зіркових ветеранів.

Але там вони виконують роль яскравої вітрини, чи кольорової обгортки. Є також чимало вікових голкіперів (їх також залишимо цього разу поза увагою). Отож під гуркіт барабанів...

5 місце.

Фабіо КВАЛЬЯРЕЛЛА. 37 років. Нападник. Італія. "Сампдорія". Народився в маленькому містечку Кастеламаре-ді-Стабія, поблизу Неаполя. Змалечку вболівав за "Наполі", пригадує незвичайну футбольну атмосферу Неаполя часів Марадони. Шлях до найвищих щаблів був тернистим. Починав він в "Торіно". Однак довгий час був в орендах в нижчих лігах. І лише в 2005 році провів повноцінний сезон в Серії А за "Асколі".

Поворотним моментом став наступний сезон - 13 голів за "Сампдорію". Італія заговорила про Фабіо. Привертали увагу не лише голи, але й манера гри: пластичність, бажання забити красиво, навіть з найбільш неймовірних позицій. Одразу дебютував в збірній Італії. До гравця я, кого ще зовсім не давно не знали в Італії, почали виявляти інтерес "Манчестер Юнайтед", "Ювентус", міланські гранди. Та ми знаємо наскількі складні моменти часто є в питаннях володіння правами на гравців в Італії. В результаті Фабіо залишився ще на два сезони в "Удінезе"! Саме так. Гравець, як з'ясувалось, належить фриульцям. Але Квальярелла продовжив запалювати і в Удіне. В сезоні 2008/2009 став одним з найкращих бомбардирів кубку УЄФА.

Далі він вирішує виступати за команду мрії - "Наполі". Та вже за рік "Ювентус" поманив привабливою пропозицію - і Фабіо не встояв. Три сезони поспіль Квальярелла разом зі "старою сеньйорою" здобуває скудетто. Однак з різних причин він так і не став основним форвардом. Влітку 2014 року повернувся в "Торіно". Тут до нього повернулась впевненість і він знову почав більше забивати.

А ще через півтора року Фабіо робить черговий камбек - тепер в "Сампдорію". І як виявилось, що ми ще не бачили досі справжнього Квальяреллу! Його бомбардирські досягнення тільки почали зростати. І у віці 36 років він добивається неймовірного - звання кращого бомбардира Серії А (26 голів). До того ж, якщо переглянути підбірку голів цього чарівника м'яча - то отримаємо насолоду від нестандартності і різноманітності дій. Давайте насолоджуватись грою Фабіо Квальярелли і в новому сезоні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2020, 21:49
23.09.2020, 21:49
353440 2 oryshichalexey, vinn
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 140
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть