Про якість газонів і не тільки

Темы:
Динамо

Прочитав висловлювання директора департаменту експлуатації компанії «Шахтар-Сервіс» Вадима Гунько про газон на НСК, та коментарі під постом і зрозумів, що ніхто, якщо вірити коментарям, не розуміє витоків цієї різниці. Як не розуміють і того, що в нашій країні, на той час, та мабуть і зараз теж, по іншому бути просто не могло.

Отже, на мій погляд, "де собака порилась". А справа, вочевидь, ось в чому. І "Металіст" і "Донбас Арена" - приватні стадіони. Хтось сумнівається в тому, що і Ярославський, і Ахметов жорстко контролювали використання виділених на будівництво (в тому числі і на газон) коштів, щоб кожна гривня пішла за призначенням, і щоб результат чітко відповідав виділеним та витраченим сумам? Особисто я в цьому не сумніваюсь. А от НСК "Олімпійський" - державний стадіон і оновлювався він коштом держави. Ви ще не зрозуміли про що я? А, власне, про те, що виділена на газон сума, і витрачена на газон сума це, таки, бути, швидше за все, зовсім різні суми. До того ж пригадайте, хто був при владі у ті часи. Ага, саме вони - РЕ-ГІ-О-НА-ЛИ. І щоб до рук не прилипло? Та Бог з вами, пригадайте закупівлю б/у "Хюндаїв" по ціні "Crew Dragon". Тож в тому, що є різниця в якості газонів, дивини немає жодної. Дивина в тому, що говорить про це людина з компанії, господар якої є одним з тих, хто винен, що в ті часи така різниця виникла. І людина, вочевидь, цього не розуміє.

Автор: (Shinigurai)

Статус: Наставник (1075 комментариев)

Подписчиков: 2

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Евгений Футболов(I_love_football) - Эксперт
    27.09.2020 10:12
    Боже, Макс, какой же вы наивный. "Собака порылась" совсем в другом месте. Зайдя на Олимпийский, кротовня будет делать всё, чтобы выжить оттуда Динамо. И песня про газон очень удобна в этом плане - сейчас он просто "хуже", а через время станет "хуже, потому что много матчей". И так далее. Нет, какой вы всё же наивный.
    • 1
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии