Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про якість газонів і не тільки

2020-09-26 22:48 Прочитав висловлювання директора департаменту експлуатації компанії «Шахтар-Сервіс» Вадима Гунько про газон на НСК, та коментарі під ...

Прочитав висловлювання директора департаменту експлуатації компанії «Шахтар-Сервіс» Вадима Гунько про газон на НСК, та коментарі під постом і зрозумів, що ніхто, якщо вірити коментарям, не розуміє витоків цієї різниці. Як не розуміють і того, що в нашій країні, на той час, та мабуть і зараз теж, по іншому бути просто не могло.

Отже, на мій погляд, "де собака порилась". А справа, вочевидь, ось в чому. І "Металіст" і "Донбас Арена" - приватні стадіони. Хтось сумнівається в тому, що і Ярославський, і Ахметов жорстко контролювали використання виділених на будівництво (в тому числі і на газон) коштів, щоб кожна гривня пішла за призначенням, і щоб результат чітко відповідав виділеним та витраченим сумам? Особисто я в цьому не сумніваюсь. А от НСК "Олімпійський" - державний стадіон і оновлювався він коштом держави. Ви ще не зрозуміли про що я? А, власне, про те, що виділена на газон сума, і витрачена на газон сума це, таки, бути, швидше за все, зовсім різні суми. До того ж пригадайте, хто був при владі у ті часи. Ага, саме вони - РЕ-ГІ-О-НА-ЛИ. І щоб до рук не прилипло? Та Бог з вами, пригадайте закупівлю б/у "Хюндаїв" по ціні "Crew Dragon". Тож в тому, що є різниця в якості газонів, дивини немає жодної. Дивина в тому, що говорить про це людина з компанії, господар якої є одним з тих, хто винен, що в ті часи така різниця виникла. І людина, вочевидь, цього не розуміє.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2020, 22:48
Shinigurai
Автор:
(Shinigurai)
Статус:
Наставник (1075 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер 1 : 2   1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть