Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сила тренерської думки

2020-09-27 10:00 Мне говорят обидные слова, -Зачем тебе, мол, Вася голова? - Держать удар! - отвечу я вам ...

Мне говорят обидные слова, -Зачем тебе, мол, Вася голова? - Держать удар! - отвечу я вам всем! - И головой, я, между прочим ем!

Хай вибачать мене боксери, але після вчорашнього матчу у мене про тренера закарпатського клубу саме таке враження! А як іще описати те, що він говорив у флеш зоні і на прес конференції!

? Випадок коли голова була застосована не за призначенням: У коментарі каналам Ф123 говорив про зламану гру, упередженість судді, відсутність пенальті, (можливо і дійсно порушення було до штрафного майданчику), але тут же сам підтвердив можливість ДРУГОЇ жовтої, бо перша в "Діми вже була" але не прямої червоної! А яка різниця? Після матчу є різниця в строку дискваліфікації, але по ходу матчу результат один: видалення! І ні слова про те, що пенальті не було реалізовано, а значить у Миная залишались якісь шанси! Другий випадок невдалого використання голови: Коли накинувся на суддю зі звинуваченнями в некваліфікованості і упередженості по відношенню до Миная - ну хоч можна списати на емоції бо здравого сенсу в претензіях до арбітрів я не бачу в конкретно взятому матчі Минай - Динамо Були і випадки адекватної оцінки ситуації Василем Кобіним: 1) в епізоді з порушенням Ахмедзаде, Кобін зробив цілком слушне зауваження своєму гравцю 2) На прес конференції висловив адекватну і раціональну думку стосовно запиту Динамо про перенос матчу до Києва - тут треба віддати належне за те що не відмовилися

Резюмуючи вище вказане: Динамо з перемогою а Кобіну бажаю навчитися стриманості!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.09.2020, 10:00
27.09.2020, 10:00
353643 0
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть