Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2020-09-28 10:28 Черговий футбольний вікенд через призму виступів наших легіонерів Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ Торіно - Аталанта - 2:4 Незважаючи ... Наші за кордоном

Черговий футбольний вікенд через призму виступів наших легіонерів

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Торіно - Аталанта - 2:4

Незважаючи на досить вдалий минулий сезон, Руслан залишається запасним. Вийшов на заміну в середині другого тайму, коли гру вже було зроблено зусиллями Гомеса і Муріеля. Гасперіні запевняє, що ігрового часу Малиновський отримає чимало, адже незабаром розпочнеться ЛЧ.

Роман БЕЗУС, Ігор ПЛАСТУН, Роман ЯРЕМЧУК

Гент - Левен - 2:3

Після поразки від "Динамо" команда не змогла оговтатись. Яремчук взагалі не потрапив в заявку - травма (а ще ймовірніше агенти порадили загострювати ситуацію, щоб продали) . Інші двоє в основі. Потрібно "Генту" напевно шукати нового тренера. Ще час є виправити становище в чемпіонаті. Але все одно не слід розслаблятись киянам. Не настільки у нас поставлена гра, щоб дивитись зверхньо на бельгійців.

Олександр ФІЛІПОВ

Мехелен - Сент-Трюйден - 2:0

Дебют новачка "Сент-Трюйдена". Гра команди шкутильгає. Можливо Олександр вдихне свіжого повітря і розправляться крила. На перший раз вийшов на заміну в другому таймі. В наступному матчі вже напевно вийде в основі.

Євген МАКАРЕНКО

Кортрейк - Антверпен - 1:3

"Кортрейк" увійшов в піке. При чому грають ніби й добре. Забили швидкий гол. Ще й трохи не щастить. Один з голів "Антверпена" на рахунку добре знайомого нам Мбокані. Євген основний опорник. Тренер довіряє йому повністю.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО

Андерлехт - Ейпен - 1:1

Щось столичний гранд буксує. Гри не має. Скромний "Ейпен" виглядав не гірше. Однак навіть при цьому "фіолетові" мали перемагати, але вкінці пропустили. Хоча, ще раз скажемо, за такої гри "Андерлехт" не зможе боротись за чемпіонство.

Едуард СОБОЛЬ

Брюгге - Серкль Брюгге - 2:1

Дербі пройшло за явної переваги чемпіона. Соболя притримали цього разу на лавці. Тільки випустили - одразу забили переможний гол!

Микола МОРОЗЮК

Різеспор - Аланіяспор - 1:1

Матч рівних суперників завершився логічно. Коля в основі. Але рятівний гол забив не він, а відомий нападник Лорік Ремі.

Артем КРАВЕЦЬ

Коньяспор - Бешикташ - 4:1

О це так повернення! 2+1 за системою гол плюс пас. Вийшов на заміну в другому таймі і зробив гру! Разом з грузином Шенгелією розірвав "орлів". "Бешикташ", після вильоту з єврокубків, ще і йде на дно в чемпіонаті. Тепер будем слідкувати за "Коньяспором"

Артур РУДЬКО, Орест КУЗИК

Олімпіакос Нікосія - Пафос - 2:1

Не вийшло взяти хоча б одне очко. "Пафос" навіть виглядав симпатичніше. Але моменти краще реалізували господарі. Треба було Кузика випускати швидше.

Євген ШАХОВ, Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ

АЕК - Ламія - 3:0

Дмитру Каррера дав відпочити після єврокубкового матчу. А Євген вже в основі. Гра проти аутсайдера склалася дуже просто. Тепер на черзі "Вольфсбург" в боротьбі за вихід в груповий етап ЛЄ.

Владислав НАУМЕЦЬ

Аріс - Янніна - 2:2

Дуже цікавий молодий атакуючий хавбек. Схоже в цьому сезоні йому почнуть довіряти. Забив гол. Але в другому таймі замінили - і майже все профукали.

Євген ХАЧЕРІДІ, Артем МІЛЕВСЬКИЙ

БАТЕ - Динамо Берестя - 2:4

За вивіскою - центральний матч. Берестяни мали останній шанс зачепитись за боротьбу за призи. Вирвали перемогу в компенсований час. Мілевський матч пропускав. Про те БАТЕ залишається фаворитом чемпіонату, не дивлячись на поразку.

Андрій БАЦУЛА, Артем СУХОЦЬКИЙ

Динамо Мінськ - Вітебськ - 1:0

Столичний клуб перетворився в середняка. Перемогу здобули, але особливо тішитися нема чому.

Ярмоленку знову Мойєс не дає шансів, Зінченко вирішує питання з "Барселоною" (за чутками), угорці дали своїм лідерам відпочити перед вирішальними матчами в євротурнірах, Качарабі дав відпочити тренер - одразу влетіли 0:3. Чеберко також не потрапив в заявку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2020, 10:28
28.09.2020, 10:28
353694 2 Velik, auto-wboliwalnyk
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть