Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Який батько такий син)

2020-09-28 16:25 В "обєктивні" аналітичні передачі "великий футбол" на каналі Футбол на чолі з А. Д. всі вельмиповажні ...

В "обєктивні" аналітичні передачі "великий футбол" на каналі Футбол на чолі з А. Д. всі вельмиповажні псевдоекспетри бурно обговорюють була чи не була червона картка в епізоді з Супрягою в матчі Минай - Динамо Київ. Сабо і Бєлік після матчу як не дивно трубіли про жахливу помилку арбітра, яка вплинула на гру.

Кобін плакав після матчу, що в його команди забрали перемогу. Я б хотів акцентувати увагу на епізоці, який стався в матчі Шахтар - Олімпік про який всі промовкли на вищевказаному телеканалі, тому що згадувати пенальті, які не дали в ворота Шахтаря заборонено правилами існування телеканалу. Хотів долучити відео, але нажаль футболи так скрили цей епізод,що навіть важко знайти. Але, я знайшов епізод, який стався кілька років тому в ЧУ за участю Д. Срни, який в карколомному стрибку відбиває мяч, який летить в ворота, так не кожен воротар зможе. І рефері, як не дивно не вгледів там порушення правил... Відео :

https://ua-football.livejournal.com/1704792.html

Висновок: Про, який пенальті може йти мова...футболістам Шахтаря історично дозволено, якщо мяч летить в ворота можна відбивати руками...так сьогоднішній тренер Срна робив так і вчить своїх підлеглих...бо знає що за таке пенальті в ворота Шахтаря не дають...як то кажуть який батько такий син)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2020, 16:25
auto-oleg364
Статус:
Читатель (20 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть