Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
auto-oleg364
Имя:
Олег Скорпион
Статус:
Читатель (20 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо
Зарегистрирован:
28.09.2020 13:40
Карма:
121
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 2

      Україна - Німеччина

      auto-oleg364 Олег Скорпион

      10.10.2020, 14:24

      У передчутті сьогоднішнього матчу відразу згадався поєдинок 2011 р., якщо я не помиляюсь товариський матч на честь відкриття відреставрованого НСК "Олімпійський". Цілий стадіон глядачів і наша збірна здивувавши всіх вела в рахунку 3-1, Німеччина все таки дотиснула і зрівняла, але і нічия досить непогано з таким суперником.

      Читать полностью →

    • Вернидуб может возглавить «Рух»

      auto-oleg364 Олег Скорпион

      10.10.2020, 14:12

      Вернидуб может возглавить «Рух»

      54-летний специалист уже прибыл во Львов, где осмотрел базу и пообщался с руководством клуба о целях и задачах на сезон. Пока неизвестна судьба нынешнего главного тренера «Руха» Ивана Федыка.

      Хороша новина для нашого чемпіонату і для Динамо. Поясню чому, ще один сильний тренер в чемпіонаті не завадить. Юрій Вернидуб вже неодноразово довів, що при невеликих фінансах може будувати хороші колективи. У Козловського з фінансами все впорядку тому думаю, є передумови, що може появитися ще одна хороша команда в чемпіонаті.

      Користь для Динамо. Всі ми знаємо, яке "хороше" ставлення до команди Шахтар та її керівництва є у Ю. Вернидуба, я думаю його "любов" до цієї команди нікуди не пропала. Тай сам Рух як показалось в недавньому матчі, зовсім не збирається прогибатись під кротів.

      Ще одна команда, яка чесно буде грати з кротами великий плюс для ДК.

    • 19

      Чи потрібні Динамо трансфери?

      Выбор редакции
      auto-oleg364 Олег Скорпион

      06.10.2020, 12:32

      Ось і закінчується сьогодні для України трансферне вікно... Напевно є багато розчарувань з приводу того що Динамо так і не змогло якісно підсилитись. Впереді Ліга Чемпіонів з дуже складною групою, боротьба в чемпіонаті, кубок, а придбань суттєвих на посилення немає... Але чи потрібні вони взагалі нам до зимової паузи.

      Читать полностью →

    • 2

      Головний арбітр завтрашнього матчу

      auto-oleg364 Олег Скорпион

      28.09.2020, 17:33

      "Главным арбитром будет Шимон Марчиняк, который ранее один раз уже обслуживал матч с участием киевского «Динамо». В сезоне 2014/2015 рефери работал на поединке 1/4 финала Лиги Европы между «Динамо» и «Фиорентиной» (1:1).

      Кроме того, недавно Марчиняк работал на матче донецкого «Шахтера» в полуфинале Лиги Европы с «Интером» (0:5)."

      Висновок: Арбітр, який відсудив матч Інтер - Шахтар не може погано судити) Хорошого і обєктивного арбітражу нам завтра. Вперед Динамо!

    • 8

      Який батько такий син)

      auto-oleg364 Олег Скорпион

      28.09.2020, 16:25

      В "обєктивні" аналітичні передачі "великий футбол" на каналі Футбол на чолі з А. Д. всі вельмиповажні псевдоекспетри бурно обговорюють була чи не була червона картка в епізоді з Супрягою в матчі Минай - Динамо Київ. Сабо і Бєлік після матчу як не дивно трубіли про жахливу помилку арбітра, яка вплинула на гру.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть