Який батько такий син)

Темы:
Динамо

В "обєктивні" аналітичні передачі "великий футбол" на каналі Футбол на чолі з А. Д. всі вельмиповажні псевдоекспетри бурно обговорюють була чи не була червона картка в епізоді з Супрягою в матчі Минай - Динамо Київ. Сабо і Бєлік після матчу як не дивно трубіли про жахливу помилку арбітра, яка вплинула на гру.

Кобін плакав після матчу, що в його команди забрали перемогу. Я б хотів акцентувати увагу на епізоці, який стався в матчі Шахтар - Олімпік про який всі промовкли на вищевказаному телеканалі, тому що згадувати пенальті, які не дали в ворота Шахтаря заборонено правилами існування телеканалу. Хотів долучити відео, але нажаль футболи так скрили цей епізод,що навіть важко знайти. Але, я знайшов епізод, який стався кілька років тому в ЧУ за участю Д. Срни, який в карколомному стрибку відбиває мяч, який летить в ворота, так не кожен воротар зможе. І рефері, як не дивно не вгледів там порушення правил... Відео :

https://ua-football.livejournal.com/1704792.html

Висновок: Про, який пенальті може йти мова...футболістам Шахтаря історично дозволено, якщо мяч летить в ворота можна відбивати руками...так сьогоднішній тренер Срна робив так і вчить своїх підлеглих...бо знає що за таке пенальті в ворота Шахтаря не дають...як то кажуть який батько такий син)

Автор:

Статус: Читатель (20 комментариев)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Ярослав(YARY) - Эксперт
    29.09.2020 08:42
    Так как раз беспоредельные 90-е в футболе устраивают кроты!
    • 3
Комментировать