Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коаліція моногнидника та опзасмерть (опзж) блокує голосування щодо розслідування чергової держзради, скоєної офісом Зеленського

2020-09-30 10:16 === Як слуги народу тікають від відповідальності Коаліція моногнидника та опзасмерть (опзж) блокує голосування щодо розслідування чергової держзради, скоєної офісом Зеленського

===

Як слуги народу тікають від відповідальності

Галина Штельмах: Коаліція ОПЗЖ і «слуг» знову рятує Офіс Зеленського від розслідування державної зради по «вагнергейту».

ОПЗЖ Медведчука продовжує захищати Зеленського, долучившись до блокування створення ТСК по «вагнерівцям». Самі «слуги» банально втекли з зали засідань під час обговорення петиції родичів загиблих захисників України. Це вкотре довело, що вони слуги не народу, а Зеленського, бо виконують волю Банкової, замість вимог суспільства.

Нагадаємо, петицію з вимогою провести відкрите розслідування щодо зриву спецоперації з арешту «вагнерівців» підписало понад 25 тисяч українців після того, як журналісти і депутати надали неспростовні докази існування такої операції.

Питання створення ТСК знову зависло в повітрі. Але той опір, який чинить монобільшість і Офіс президента чітко доводить, що їм є що приховувати у цій справі.

===

звідси

PS.

Ще представник моногнидника, такий собі Коля Тіщєнко, ну той, "велюровий ревізор", чий ресторан працював для Зеленського та інших під час жорсткого карантину:

"Сегодня впервые принял участие в парламентской группе по законодательным изменениям по Донбассу.

Как и прогнозировал, здесь работают как профессионалы, так и откровенно слабые представители, работающие на разобщение украинцев по обе стороны конфликта.

Но моя позиция неизменна, и она аналогична позиции Президента. «Нет той стороны». Прежде всего есть украинцы, которых разделила война на Донбассе. И наша общая задача – обьединить семьи, обьединить людей, обьединить Украину. Сделать все возможное, чтоб поскорее наступил Мир."

"Украинцев разделила война". Фашистська Росія? Окупація російськими фашистами Криму і Донбасу? - нє, Коля не чув.

звідси

PS. ось це сміття Зеленський+Єрмак поставили в ТКГ "від України"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2020, 10:16
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть