Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Риу Аве (POR) 2 - 2 (8-9 п) Мілан (ITA)

2020-10-02 01:39 Це один з найдраматичнішив матчів, які мені доводилося бачити, і мабуть найдовший за серіями пенальті. "Мілан" ... Риу Аве (POR) 2 - 2 (8-9 п) Мілан (ITA)

Це один з найдраматичнішив матчів, які мені доводилося бачити, і мабуть найдовший за серіями пенальті. "Мілан" в гостях вигравав до 72 хв. 0:1 і здавалося ніщо не завадить дотягти до перемоги, і тут Жералдеш зрівняв 1:1. А з перших хвилин додаткового часу повів вже "Аве" 2:1 і не випускав цей переможний рахунок аж, здавалося, до самого кінця.

Але вже, певно, в останній атаці "Мілану" на 120(1) хв. захисник "Аве" відверто зіграв рукою. Пенальті! Яке "Мілан" реалізував. Серія пенальті закінчилася з нічийним рахунком 5:5 - всі забили. Стали бити по одній парі. І всі пари - нічийні: або обидві команди (гравці) забивають, або - ні. "Ні" вийшло і при пробитті воротарів один одному - всі промазали. Стали пробивати по другому колу, оскільки склад пенальтистів вичерпався. Нарешті 23-й пенальті серії "Мілан" реалізує, а от 24-й "Аве" - ні, воротар Мілану (на фото) відбиває. Переміг "Мілан" 8:9 по пенальті. Загалом було пробито 25 пенальті, з них 24 - в серії. А драматизму цій феєрії додали злива і шквальний вітер! Фантастика!
Так, шкода "Риу Аве", але, як-то кажуть, вони покарали саме себе, можливостей виграти гру у них було безліч. Але ж який чудовий матч видався!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.10.2020, 01:39
visky
Автор:
(visky)
Статус:
Старожил (851 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть