Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Антирекорд для Збірної. Або що порадити Шеві ?

2020-10-08 02:00 Це було вперше !!! в історії Збірної України, коли нашу Збірну так жорстко покарали. Бо раніше, ...

Це було вперше !!! в історії Збірної України, коли нашу Збірну так жорстко покарали. Бо раніше, ми більше 0:4 не програвали. А сьогодні не те що антирекорд встановили з кількості пропущених голів, але це була найбільша поразка Збірної за 28 років Незалежності.

Можна звісно втішати себе, що програли діючим Чемпіонам Світу.

Це звісно правда. І грали то ми не основним складом. Перевірили так би мовити найглибший резерв. Тут вже думаєш, що навіть і найоптимальніший склад не вистояв би перед Чемпіонами Світу, не кажучі вже про резерв.

Відкрию таємницю. Навіть ТОП-Збірні іноді стільки пропускають. Згадайте хоча б півфінал ЧС-2014, де Бразилія з ідентичним рахунком програла німцям. Хоча зараз усі в трансі, що наша Збірна так принизливо програла.

Збірна Україна завжди уособлює обличчя країни. За Збірну повинні грати найкращі гравці та патріоти, які готові гризти газон за країну, за яку ти граєш. Я майже передав слова Блохіна на його першій прес-конфреренції у ролі тренера Збірної у 2003 році.

А може не достатньо старалися гризти газон ? Та начеб-то старалися. Зараз за ці слова на мене налетять грачі (саме так називав Микола Васильков наших гравців учора на стадіоні), і розірвуть мене на шмаття ;)))

Але треба визнати, що на данну мить, такий наш рівень у футболі, де ТОП-Збірна вказує на усі наші помилки та показує, як не треба грати наши гравцям.

Та і дебют для багатьох наших дебютантів вийшов дуже невдалим. Хоч би хлопці не зламалися психологічно. І напевно не про такий дебют мріяв Бущан... Хоча і кілька сейвів здійснив. І не про такий дебют мріяли Конопля та Збарний, хоч і старалися, як могли. А от Зубков намагався іноді розганяти аттака, але не вдавалося через щильність французких ніг ;) От хто повністю провалився з перших хвилин, то це Макаренко. Дуже часто віддав м'яча просто у ноги супернику так само, як Шапаренко. І Шепелев не відставив від них, коли віддав м'яч у центрі, після чого нам забили. Можна і Ярмолу полаяти, чому усе так повільно робив. Але сенсу лаяли немає...

Звісно, що найкращим був Малиновський, який був лідером на поле. І відбирав, і паси роздавав, і атаки розганяв. Але у нас був лише один таки Малиновський, а не 10...

І з позитиву можна віднести перші 15 хвилин дургого тайму, де все почало вдаватися, коли красивий гол забив Циганков.

І, до речі, тепер головне, щоб ця молодь не впала у "психологічну яму", з якої її потім буде нереально витягти. А тут напали на молодих дебютантів, що не так зіграли, а вони то усе читають, і можуть просто зламатися психологічно.

Так, Іспанія показала, що ну не можемо ми поки !!! на рівних грати з ТОП-збірними. А матч з французами лише підтвердив цю тезу. Ви подивіться де грають французькі, іспанські та німецькі гравці, і проти яких команд грають, і усе стане зрозуміло.

Дуже шкода Андрія Миколайовича, який зараз перебуває у неменьшому ступорі, аніж гравці та усі вболівальники. До матчу з німцями залишається 2,5 доби, а головної болі у Шеви лише додалося, бо треба багато чого зробити, і я немаю звісно права щось радити Головному тренеру, а лише можу написати кілька своїх думок:

  • переосмислити, що відбулося у Парижі.
  • передивитися гру кожного окремого гравця та кожен невдалий епізод.
  • добре вивчити гравців суперника.
  • підібрати окремі стиль і тактику під німців та іспанців.
  • змінити склад нашої Збірної, якщо це можливо.
  • зробити ставку на триманні м'яча та високий пресинг Німеччини та Іспанії ;)))

Щось я занадто усе красиво написав.

Лише Бог знає, що у Андрія Миколайовича у голові, і що він збирається робити.

Іноді складаєтося враження, що після виходу з карантину, лише гравці нашої Збірної втратили усі навички грати у футбол...

Недовго залишилося чекати на матч з Німеччиною та Іспанією. Граємо вдома, а вдома і стіни допомагають... і вболівальники :)

Зараз хочеться забути цей результат, як страшний сон, і ніколи не згадувати. Але в історію Збірної цей результат вже внесений з дуже негативного боку :(

Якою буде гра та результат у суботу та вівторок, я не збираюся прогнозувати. Просто чекатиму цих матчів, і підтримуватиму Збірну України до останньої хвилини, як і завжди це роблю. Бо для мене Збірна України - це одна з частин мого життя, і команда, за яку вболіватиму незважаючі нінащо. І у мене не було і не буде іншої Збірної України !!!

І від усього серця бажаю Збірній Україні подарувати усім нам трохи позитиву у суботу та вівторок :)

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2020, 02:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть